Son of Zern lett a 2016/17-es idény első hírnöke

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 12, 23:51-kor a(z) 2016/17 sorozatai,Hírek témába.

Son-of-Zorn-key-art-fox-2017

Műfaj: hibrid élőszereplős/animációs komédia.

Csatorna: Fox

Stúdiók: 20th Century Fox Television · Lord Miller

Írók: Reed Agnew (Wilfred, Crank Yankers) és Eli Jorne (Wilfred)

Rendezők: Eric Apple (Brooklyn Nine-Nine)

Producerek: Christopher Miller (The Last Man on Earth, How I Met Your Mother), Phil Lord (The Last Man on Earth, How I Met Your Mother) és Seth Cohen (The Last Man on Earth).

Történet: Egy igazi „animált” harcosról szól a sztori, kinek különlegessége, hogy 10 év után hazatért „élőszereplős” ex-feleségéhez, Edie-hez (Cheryl Hines) és fiához, Alan-hez (Johnny Pemberton). Az új élet számára szenvedés, hiszen az irodai munka nem inge, ahogy a külvárosi élet sem, ahol leginkább semmi se történik. Inkább menne vissza a maga világába és küzdene mitikus lényekkel. Számára kicsit olyan ez az élet, mint ha nyugalmazták volna.

Szereplők: Jason Sudeikis (The Last Man on Earth, Saturday Night Live), Artemis Pebdani, Cheryl Hines (Curb Your Enthusiasm), Johnny Pemberton (21 Jump Street) és Tim Meadows (Saturday Night Live).

Várható premier: 2016/17-es idényben.

Véleményünk: Amikor elkezdtem végignézni a készítőgárdát megütötte a szemem, hogy a stáb 2/3-ának köze volt/van a The Last Man on Earth-höz, ami egy jelenleg is futó produkció, csak éppen a premierjét várjuk. Mondjuk házon belül van a projekt, hiszen Fox szolgáltat otthonául. Kicsit azt érzem, mint ha a The Muppets sikerét meglovagolva próbálná be a Son of Zern-t, hiszen ott is az elképzelt bábvilág van a valósággal összefésülve, és a jelek szerint a nézők vevők erre. Nyilván ha egy barbár féle embert hozunk be, aki csak a harchoz és a nomád életstílushoz szokott hivatása kapcsán, az kellő mértékű humorfaktort tud az ötletből kihozni. Biztosan fognak ilyenre építeni. Másrészről, maga a TLMoE se egy egyszerű ötlet és működik.

Ami valamilyen szinten riasztó, hogy ilyen ötletet már láthattunk. Mármint a Disney Channel jut az eszembe, ahova ezt el tudnám képzelni. Próbálom komolyan venni. Kicsit zárkózott vagyok az új animációs ötleteknél, főleg ha az egy olyan csatornára jön, ahol két kedvencem is fut. Nem kellene, mert nem tartom vetélytársnak, házon belüli riválisnak a Family Guy-jal. A készítőgárdában még egy csapat Wilfred-es kap helyet, szerintem működhet.

Son of Zorn 1_FULL


free web stats