Plakátba zárva: Shadowhunters

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 23, 14:23-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az ABC Family nem bíz semmit se a véletlenre. A Shadowhunters plakátjánál egy érdekes dologra hívnám fel a figyelmet, ugyanis a régi brand name mellett feltűnik az új is, még hozzá magyarázattal. Hiszen januártól Freeform néven kell emlegetnünk őket, az átálláshoz pedig kell a kellőmértékű promóció, mégis csak régóta hívjuk így.

Az ABC Family Freeform legújabb újonca lesz, ami azért is van könnyű helyzetben, mert a The Mortal Instruments-regények szolgáltatják alapjait a történetnek. Sőt, azt se feledjük el, hogy 2013-ban egy filmet is kaptunk A végzet ereklyéi – Csontváros címmel. A történet egy 18 éves lányra fokuszál, aki felnőtt életévébe lépve tudja meg, hogy Árnyvadász, azaz félig ember, félig angyal. Feladata a démonokra vadászás lesz, miután anyját egy gonosz démon elragadja. Célja hogy megtalálja, és újra együtt legyen a család.

A főszereplők sorában: Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Alberto Rosende, Emeraude Toubia, Matthew Daddario, Harry Shum, Jr. és Isaiah Mustafa; valamint a visszatérők között: Maxim Roy, Alan van Sprang, Jon Cor, David Castro, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui, Nicola Correia Damude, Paulino Nunes, Jack Fulton, Stephanie Bennett, Mimi Kuzyk és Adam J. Harrington. Külön kiemelném, hogy az exec. producerek között helyet kap majd: McG is, akit tess régóta a szívébe zárt.

A forgatás Kanadában zajlott, főleg Torontóban. A premier január 12-én lesz, az előzeteseit hamarosan megmutatjuk, előbb jöjjenek a karakterplakátok.

Shadowhunters-poster-007

(A tovább mögött folytatódik a galéria!)

Shadowhunters-poster-006

Shadowhunters-poster-005

Shadowhunters-poster-004

Shadowhunters-poster-003

Shadowhunters-poster-002

Shadowhunters-poster-001


free web stats