Plakátba zárva: Mad Dogs

 
Beküldte: Kanyecc 2015 December 10, 14:50-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

Az Amazon csinálja a legjobban: a berendelt pilotokat a közönségnek dobja, akiknek ha tetszik, akkor megszavazhatják a folytatását, ami az első évad kiegészítésének feleltethető meg. Tiszta, egyszerű, és a demokráció jelenlétét erősíti a tévés iparban. Lesz valaha ilyen országos tévécsatornánál? Tippre: soha, mert inkább titkolóznak májusig.

A Mad Dogs könnyített pályán érvényesülhet, hiszen remake kapcsán a készítőknek nem kell teljes mértékben kútfőből dolgozniuk. Másrészről, az amerikai változatnál is jelen lesz az eredeti író, a The Shield nagyágyúja, Shawn Ryan. Nyilván minimálisan el kell térniük a brit változattól, hiszen senki se akar koppintást nézni, azaz Én biztosan nem. A négy évadot élt eredeti első etapját láttam, a folytatásról viszont lemaradtam. Az meggyőzött, akarom írni tetszett, de még se annyira, hogy a 2. évadra visszatérjek.

Csak a tisztán látás kedvéért leírnám a történetet, melyben négy 40-es éveiben járó pajtás meglátogatja ötödik haverjukat, akinek bejött az élet. Kezdődhet az ünneplés egy festői tájon, csak hát életüket egy váratlan klisé felforgatja. Akkor se lövőm le az újak előtt. A szereplők sorában: Ben Chaplin, Michael Imperioli, Billy Zane, Romany Malco és Steve Zahn.

A stream oldal minap jelentette be a premierjét, ami január 22-ére esik. Megjött az első plakát is hozzá.

maddogs-amazon


free web stats