Comic Con 2008: Kings-panel

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 8, 1:14-kor a(z) Hírek témába.

Ma már nincs erőm hírmorzsákat összeírni, majd holnap, ma kaptok egy összesítettet posztot a két nap eseményeiből. Helyette inkább a Comic Con 2008-ra helyezném a hangsúly. Több mint két hete ment le, eddig három – Knight Rider, Fringe és Dollhouse – panelt vizsgáltunk meg, most következzen egy újabb 2008/09-es újonc, még mindig, hiszen a King-ről alig tudni valamit. A legszörnyűbb mindenek között, hogy mindössze egy Upfront kitárgyalónk van róla és kész. Nem azért, mert lusták voltunk, hanem csak ennyit közölt az NBC-ról, három hónap alatt.

A Kings-panel július 24-én 10-től startolt el. Igazi rajongó tömegről nem beszélhetnék, hiszen még csak az első nap, de azért voltak páran. Már csak ha azt vesszük figyelembe, hogy utána következett a Knight Rider és a nagyleleplezés. A következő illetők voltak jelen a porondon: Allison Miller, Sebastian Stan, Susanna Thompson, Chris Egan, Erwin Stoff, Francis Lawrence és Michael Green. (A kép alatt a tovább mögött, pedig jöjjenek a fontosabb momentumai. Ezen kívül még megtaláljátok a teljes panel videó archívumot, hiszen az NBC megörökítette a jövő nemzedékeinek, valamint egy rajongói ajándék is ott lapul.)

Tehát elsőként következzenek a panel legfontosabb momentumai, amik némi útirányt adhatnak a távoli premierhez!:

 • Greg Grunberg (Heroes) volt a szószóló. Elsőként felvetette a sorozatot, majd leadták a pilot első 20 percét.
 • Első 20 perc! Kollégánk elmondása alapján: „The pilot felt very movie-like!” – tehát filmhez hasonlítja. Mindenhol feltűnik a pillangós embléma, narancssárga felületen, főként zászlókon. Ian McShane játssza a palota királyját egy olyan helyen, ami talán még a Földnél is nagyobb.”Scenes show a very New York-like city” – mondja Shiloh. Ezt követően egy flashback-ben kötünk ki a Northern Border csatájának helyszínén, ahol egy katona – David – egy ellenséges tankot vesz birtokába, ami idézem: „(…) takes out an enemy tank known as “Goliath”, hogy megóvja bajtársát.
 • Grunberg azzal viccelődik, hogy az volt az egyetlen dolog, amit a bemutatóban hibásnak/rossznak vélt, hogy nem volt ilyen. – azaz tökéletesre sikerült szerinte.
 • A present – ajándék (?) – panelnél: Michael Green, Francis Lawrence, Erwin Stoff, Sebastian Stan, Susanna Thompson és Allison Miller tűnt fel.
 • A panel egyik legnagyobb beszólása, amikor Ian késett dugó miatt és ezt Green a következővel kommentálta: “If those cocksuckers don’t get off the motherfucking road and let me get to the motherfucking convention center…
 • Michael Green azt mondta: „He went and took a risk, went with the wildest idea to NBC and they went with it.” – látszólag jól döntött, hiszen ígéretes sorozatnak nézünk elébe.
 • New York-ban játszódik a sorozat.
 • Stoff megjegyezte, hogy az I’m Legend-ben is fel vélte ismerni ezt a David&Goliath képet.
 • A csatahelyszíne a JFK reptér környékén volt.
 • Az egyik rajongó megkérdezte, hogy ez az egész monarchikus szemszög valójában egy vészjóslat, célozván Amerika helyzetére? Stoff a következőt válaszolta: „It’s more of a parallel with how corporations are held, with a CEO having this overwhelming power over a large amount of people.
 • Bimbózik McShane és Sebastian munkakörüli élete, hiszen mikor utóbbitól megkérdezték hogyan megy a meló vele, csak annyit válaszolt viccesen: „He’s a puppy” – azaz ő egy kölyökkutya.
 • A sorozat kétórás premierje 2009-ben februárjában lesz.

Íme az emlegetett pillandós embléma, amihez kitűző formájában lehetett hozzájutni:

Végezetül pedig az NBC honlapjáról a videóanyag:free web stats