Paramount Channel nyereményjáték

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 21, 11:10-kor a(z) Játék témába.

fekete_vitorlak

2016-ban se maradtok nyereményjáték nélkül. Az év elsőjéről a Paramount Channel gondoskodik, így előjáróban is jár nekik a pacsi, viszont ne rohanjunk előre ennyire.

Akad egy ennél fontosabb hír. A Paramount Channel ad otthont a Fekete vitorlák című (Black Sails) sorozatnak Magyarországon. Az eddig leadott évadok mindegyikét láthattátok már szinkronosan – hála nekik. Ne feledkezzük el arról a tényről sem, hogy nyakunkon a 3. szezon visszatérése, amit Amerikában január 23-án kapunk meg a Starz jóvoltából. (Ha az időeltolódást számításba vesszük, akkor az másnap hajnali 4 órát jelent magyar viszonylatban. Miért fontos ez?! Mindjárt mondom!) Nos, és itt jönne képbe egy magyarországi tévés évadpremier, hiszen január 24-én, hajnali 4 órakor – azaz a világpremierrel egy időben – elhozzák a nézőknek a legújabb részét, a 3×01-et. Mondanom se kelljen, de heti rendszerességgel kapjuk az utánpótlást. Tehát minden vasárnap hajnalban van értelme az éjszakai üzemmódnak.

Azok se csüggedjenek, akik vasárnapra virradva inkább az alvást választanák, mert még aznap 22 órás kezdéssel megismétlésre kerül az aktuális epizódja.

A Paramount Channel felajánlott három ajándékcsomagot. Nem kell mást csinálni hozzá, mint a lentebbi kérdésekre a helyes választ elküldeni a jatek[kukac]sorozatguru.info e-mail címre. Tárgynak – a könnyebb elkategorizálást miatt – a „Fekete vitorlák” szöveget kérnénk. Hogy némileg könnyítsük az életeteket, adunk három opcionális válaszlehetőséget, mely közül csak az egyik lesz a helyes! Tehát nincs duplán jó válasz, okés?!

1) Melyik tengeri fővárosban játszódik a sorozat?

a) Havanna,
b) Nassau,
c) Port-au-Price

2) Ki az a legendás kalóz, aki a hírek szerint színre lép a 3. évadban?

a) Fekete szakáll
b) Drake kapitány
c) Christopher Marlowe

A helyes válaszokat 2016. január 24-ig várjuk, éjfélig. Fontos (!), hogy a helyes válaszok mellett küldjétek el a neveteket és a címeteket is, amire a csatorna a három szerencsésnek kipostázza az ajándékát. Ennek hiányában sajnos új nyertest sorsoltatunk a random generátorunkkal. Eredményhirdetés: január 25-én napközben.

És a végére két kép a megnyerhető Paramount ajándékcsomagról. Az egyiken esernyő+füzet, a másikon pulcsi+füzet látható. Hogy melyiket kapjátok, az legyen a mi meglepetésünk :) (Tehát csak az egyiket küldik!)


free web stats