Végső nyughelyére kerül a Kékpróba

 
Beküldte: Kanyecc 2016 February 14, 22:52-kor a(z) DVD témába.

Tavalyelőtt már lehetett valamit sejteni a Rookie Blue kaszáját illetően akkor, amikor a GlobalTV a 22 részes 5. évadot szétbontotta 11-11 epizódos 5-6. szériára? Kutya legyek, ha ez a döntés nem valamiféle előszele volt az ítéletnek?! Mindegy, azóta megkaptuk az utolsó részeit is (még nyáron), Kanadának egy újabb kiemelkedő veteránját búcsúztattuk el.

6 évadot, összesen 74 epizódot élt meg a sorozat, ami korrekt teljesítmény, főleg úgy, hogy fenn volt a TOP10 legnézettebb kanadai produkciók listáján a kezdetekben. Anno, amikor még nézettségi mutatókat is szállítottunk róla, bőven 1 millió felett hozott. Nyilván az idő múlásával meggyengült, de hol nem mutatkozik ez a fajta válság? A GlobalTV végülis elkaszálta, viszont nem hagyja feledésbe veszni, mivel március 8-án megjelenik DVD-n az utolsó 11 epizódamit egyes helyeken az S5, Vol 2-ként emlegetnek. Másrészről, ugyanerre a napra terveznek egy komplett sorozatpakk megjelenítést is, amiről egyelőre nem tudok borítómintát szállítani. Az viszont tiszta sor, hogy 22 DVD-re pakolják rá a részeit, valamint nagyjából 110 kanadai dollárba kóstál majd, bár ha valahol kifogtok egy akciót, akkor ez 100 alá is csökkenhet.

Idehaza a Universal Channel szolgált otthonául. Legjobb tudomásom szerint mindegyik epizódját leadták, így a magyaroknak se lehet ismeretlen a címe, vagy emlegessem csak: Kékpróba néven?

RookieBlue_FinalSeason


free web stats