Brad Fuller interjú (Black Sails)

 
Beküldte: FERCSA 2016 March 8, 19:32-kor a(z) interjú témába.

Bard+Fuller+Winter+TCA+Tour Mindenki ismeri a Black Sailst vagy hazai nevén Fekete vitorlákat. Míg odakinn a Starz vetíti, itthon a Paramount Channel. Utóbbinak köszönhetjük, hogy eljutott hozzánk egy interjú, ami a Black Sails kampány keretében készült. S melyben Bradley Fuller beszél a harmadik évadról és úgy általánosságban mi zajlik a színfalak mögött. Nem utolsó sorban pedig arról, hogy Micheal Bayjel, hogyan csöppentek bele a sorozatok világába.

A tovább mögött megtaláljátok a teljes interjú fordítását. Kávét, sütit bekészíteni, mert nem egy fél perces villáminterjúról van szó.

Jessica+Parker+Kennedy+Luke+Arnold+Brad+Fuller

Brad Fuller és a Black Sails főszereplői

ÚJSÁGÍRÓ:  A készítők épp azt mondták, hogy olyan instrukciókat kaptak, hogy a harmadik évad még hatalmasabb legyen.

BRAD FULLER:  Így igaz.

ÚJSÁGÍRÓ:  Ez tőled jött, a csatornától vagy valaki mástól? És mi értelme az egésznek?

BRAD FULLER: Nos, azt hiszem a második évad végén Carmi leült velünk ebédelni Jonnal, Roberttel és jómagammal. Azt mondta több akció jelenetet akar. Én azt mondtam neki: Nem hiszem, hogy megtudod magadnak engedni! Mire befejeztük az évadot elfogyott minden pénzünk, de azt mondta tegyem próbára! Találjak ki valami nagyszerű akció jelenetet és meglátjuk meg tudjuk-e csinálni és innen jött a viharos jelenet. Jon vissza ment és elkezdtünk gondolkoztunk mi lehet az a legnagyobb dolog amit megtudunk csinálni és tényleg kölönleges lesz.
Végül teljes mértékben támogattak vagyis az akcók a harmadik évadban fantasztikusak és az tényleg valami mikor mindig azt hallod (Michael) Baytől, hogy tudod nagyobbra, nekünk ezt hangosabbra és szórakoztatóra kell csinálni és én ezt éreztem a harmadik évad közben, mint ahogy a vizuál effektek egyre jobbak lettek a elsőtől a harmadik évadra, pl a víz sokkal jobban mutat és a hajók sokkal jobban nétnek ki. Én azt éreztem a harmadik évadban, hogy tényleg sokat haladtunk előre, megmutatva, hogy azok a csaták tényleg úgy nézzenek ki, ahogy azoknak kell.

ÚJSÁGÍRÓ:  Mit tudsz mondani, mi fog történni a harmadik évadban a karakterekkel?

BRAD FULLER:  Nem tudom mit kellene mondanom (nevet). Azt tudom, hogy Blackbeard(Feketeszakáll) továbbra is ott lesz.

ÚJSÁGÍRÓ:  És, hogy fog ez hatni a sorozatra?

BRAD FULLER:  Nos bizonyára tudod, mint mindig ott van Flint és Vane. Ugye volt két fickó és azt gondoltam, ha rakunk még egy alfahímet az egyenletbe, az elégé érdekes lesz és szövetség alakulnak ki, kicsit felkavarja a dolgokat. Blackbeard(Feketeszakáll) annyira fontos és domináns karakter, hogy az magától megváltoztatja a karakterek egymáshoz való hozzáállását. Nem is tudom, kicsit azért óvatos akarok lenni, mert nem tudom mennyit mondhatok el és, hogy ki lesz ott az évad utolsó jelenetében.

ÚJSÁGÍRÓ:  A jövőben csinálsz képregényt, képes novellát vagy valami hasonlót is?

BRAD FULLER:  Nem hallottam ilyesmiről, fogalmam sincs.

ÚJSÁGÍRÓ:  Miért választottad azt az illusztrátort? Fiona Staples épp most indította el az illusztrációkat.

BRAD FULLER:  Melyik illusztrátorra is gondolsz?

ÚJSÁGÍRÓ:  Fiona Staples, Ő indította el az első évadot, az internetes kampányt.

VALAKI BENNFENTES: Ez a közösségi médiakampányuk része!

BRAD FULLER:  Ó, hát tudod én ezt még nem láttam, szóval erről nem sokat tudok mondani, mivel nem láttam a kampányt. Küld el nekem és beszélhetünk róla! (nevet)

ÚJSÁGÍRÓ:  Ti srácok csináltok egy csomó nagy mozifilmet.

BRAD FULLER:  Már beszéltünk róla! (Black Sailsre gondol)

ÚJSÁGÍRÓ:  Igaz. (nevet)

BRAD FULLER:  Te amúgy ott voltál a Texasi láncfűreszes forgatásán.

ÚJSÁGÍRÓ:  Nem, azon nem.

BRAD FULLER:  Tényleg? Mert mi már beszélgettünk ezelőtt.

ÚJSÁGÍRÓ:  A rémálom az Elm utcában, azon ott voltam.

BRAD FULLER:  Ó igen, igaz.

Chris+Albert+Michael+Bay+Brad+Fuller+Black

Chris Albrecht, Michael Bay és Brad Fuller

ÚJSÁGÍRÓ:  Mi a vonzó nektek abban, hogy TV sorozatot csináltok?

BRAD FULLER:  Nos, azt hiszem egy jó ideje már, hogy mi mozifilmeket forgatunk 18 hónaponkénk. Bay volt a legviszakozóbb, hogy sorozatot csináljunk. Merthogy mi, Drew, Én, egy másik kolegám Andrew Form úgy éreztük, hogy valami váltás történt és a TV egy olyan közeg lett, ahol tényleg jó történeteket tudsz véghez vinni. Micheal azt mondta, oké forgathatunk tévére, de valami olyasmit ami fekszik nekünk és a Black Sails volt az első, amit nyélbe ütöttünk.
Mivel Michael, Drew és Én úgy éreztük, hogy ez a kalózmesék nekünk szólt és Jerry elég jól elmesélte. Mi egy teljesen más oldalát akartuk megmutatni és azt hiszem tudod, mikor az emberek mindig azt mondják mennyire jó volt. Nos nem tudom pontosan, hogy tényleg ezt mondják, de a Starz az mindig a legnagyobb sorozatok mőgé állt. Vagyis a felvételek lent Cape Town-ban kib* nagyok voltak, ilyenen még nem voltam és mikor Toby azt mondja, hogy jet hajtóművek vannak, amik 160km/órával tolják a vízet! Nem hiszem, hogy más csatorna ilyen mértékkel megcsinálná, hogy milyen is egy igazi szélvihar.
Szóval mikor bele akartunk vágni a sorozatokba, hát így szerettük volna és az első tapasztalatunk a Starz-szal, nos igazán jól sült el. Jó volt velük dolgozni és most már tudjuk, hogy mit is keresünk a tévés szakmában.

ÚJSÁGÍRÓ:  Sok időbe telik, míg egy sorozat megkapja a zöld útat. Hogy müködik ez nálatok?

BRAD FULLER:  Nos igen, sokáig tart szétszedni a cselekményszálat 10-13 epizódra és persze az, hogy mi fog történi a karakterekkel. Jelenleg van egy másik sorozatunk is a TNT csatornánál és olyan forgatókönyvet írni ami rendben van, ehez idő kell és mindig határon vagyunk. Biztos vagyok benne, hogyha Jon itt ülne akkor dühös lenne, hogy ezt mondom, de a 10. epizód a negyedik évadhoz valószínű, csak a forgatés előtt lesz kész, 2-3 héttel.
Merthogy sokáig tart és olyan mintha évekig írnák, de nem azért mert szabit vesznek ki, hanem ennyi ideig tart megírni. Azt gondolom, hogy elmesélni egy jó sztorit azt nem lehet megvalósítani hetente egyszer. Például ez a sorozat, ehez túl összetett.

ÚJSÁGÍRÓ:  A gyártás folyamán, mit mondanál mi a legnagyobb kihívás?

BRAD FULLER:  Nos a legnagyobb kihívás, hogy milyen messze is vagyunk. Lemenni Cape Town-be az egy “csodálatos” rémálom. Vagyis (nevet) ez egy 24 órás repülőút és akkor még légy észnél, merthogy (a különböző idózóna miatt – szerk.) telefon közelbe lenni a megfelelő időben, amikor otthon mindenki fenn van, ez egy kihívás. Azt gondolom az igazi kihívás, hogy évről évre jobbat csináljunk, mert mindenki aki ebben dolgozik úgy tekint rá, mint egy film és senki nem engedheti meg magának, hogy azt mondja ez csak tévé és legyint egyet. Ilyen nincs a Black Sails esetén.
Szóval a szakadatlan vágyunk, hogy a karakterekből többet hozzunk ki, mint tavaly és a sorozatra összpontosítva, hát ez a legnagyobb kihívás.

ÚJSÁGÍRÓ:  Mit élvezel legjobban a sorozat készítésben?

BRAD FULLER:  Egy mozifilmmel nagyon sokat dolgozol és mire kijön van az két, két és fél év. A nagyszerű dolog a sorozatban, hogy azonnal képernyőn van vagyis megcsináljuk és már nézheted is. Gyorsan kapsz visszajelzést és végezetül, mikor elmondasz egy sztorit a karaktereddel, úgy tíz órában, az lehet úgyan úgy gyümölcsöző, mint egy mozinál két órában. Arra gondolok, hogy a második évadra jutsz el oda, hogy igazán megismered Flint, úgyanis az első évadban felmerült kérdésekre megkapod a választ a másodikban és a karaktereddel utalhatsz a következő, harmadik évadra, amit egy mozinál nem tudsz megtenni. Azt hiszem ez az amit igazén élveztem.

ÚJSÁGÍRÓ:  Hova tovább fog folytatodni Flint kapitány kalandjai?

BRAD FULLER:  Nos válaszolni tudnék, ha Jon elmondta volna nekem, hogy mi lesz az utolsó három epizódban. (nevet) De mivel nem tette, így nem tudom merre fog befejeződni.

ÚJSÁGÍRÓ:  Mm-hm. Hm..

BRAD FULLER:  Egylőre nem és nem vagyok benne biztos, hogy ezt tudja a jelen pillanatban, talán épp most találja ki.

ÚJSÁGÍRÓ: Jól érzed magad a sorozatok világában, mint ahogy a moziknál?

BRAD FULLER:  Igen.

ÚJSÁGÍRÓ:  Úgy érzed?

BRAD FULLER:  Nézd, nekünk nincs különbség a Black Sails szempontjából. Black Sails lehetne film hoszúságú(90p) vagy csak a szokásos tévé(40p), de akár mindkettő. Nincs különbség közte, mert a minőség annyira jó. Mikor korábban említettem, csak arra utaltam, mikor mi elkezdtünk sorozatokat gyártani, Bay csak annyit mondott, hogy annyira legyen jó, mint egy film. Mi 5-6 éve kezdtük a tévés szakmában és a léc magasan volt és azóta, csak feljebb került. Azt hiszem volt egy kis megkönnyebbülés mikor néhány filmkészítő cég még nem tört be a tévés szakmába, mert a minőség nem volt úgyanaz. De most megemlíteném  újra a Black Sailst és úgy gondolom már nincs többé különbség a kettő közt.
Lényegében épp ellenkezőleg, véleményem szerint a legjobb sztorik tévén vannak, épp ezért csináljuk.

ÚJSÁGÍRÓ:  Amióta a sorozatotokat vetíti a Starz, látsz valami változást?

BRAD FULLER:  Persze, ez egy nagy dolog. Még az első évadkor, mikor mondtam az embereknek, hogy csinálunk egy sorozatot, a Black Sailst ami a Starzszon fut, senki se tudta, hogy nekik van otthon ilyen csatornájuk, legalábbis nem is gondoltak erre. Úgy érzem a Starz felépített egy arculatot és minőséget és úgyfest az emberek már ismerik a Black Sailst és a csatorna más sorozatait. (Mert előtte nem voltak nagy sorik a Starzon? Haha – szerk.)

ÚJSÁGÍRÓ:  Egyetértek, csak azt gondoltam egy ponton, hogy a producer szempontjából nem vagy annyira biztos, hogy az emberek néznék a sorozatot a Starz miatt.

BRAD FULLER:  Helyes.

ÚJSÁGÍRÓ:  És most, hogy Chris Albrecht van a csatorna mögött, van egy ’90 évekbeli HBO után érzet.

BRAD FULLER:  Van! És anno a Starz egy biztos pont volt számunkra, mikor az első sorozatunkat csináltuk 4 éve, mert szinten már tudtuk, hogy a Starz egy növekvő csatorna és nem várjuk el azt, hogy ezt mindenki lássa. Remélhetőleg tudunk valamit olyat alkotni ami elég jó ahoz, hogy kivirágozzon. És úgy érzem a Black Sail sokat fejlödött a csatornával egyetemben.

ÚJSÁGÍRÓ:  Rengeteg sorozat van manapság, ez nyomás gyakorol rád, mint producer, hogy a sorozatod megállja a helyét?

BRAD FULLER:  Igen.

ÚJSÁGÍRÓ:  Ez mindig motoszkál benned?

BRAD FULLER:  Mindig ott van előttem. Őszintén, ez egy igazi kihívás, mert úgy néz ki, hogy rengeteg sorozat van valamiért és nem tudhatom, mikor érnek utol. Most egy másik sorozatról fogok beszélni egy másik csatornánál, amit csak épp felfedeztem és ez a Rectify, de ez előtt még soha nem halottam róla. Te, valaki hallott már róla?

ÚJSÁGÍRÓ:  Igen.

BRAD FULLER:  Remek sorozat, jó színészi játékkal és nem is tudom, de megfogott. Én nem is hallottam róla, amíg valaki megemlítette, hogy ezt meg kell néznem. Bármikor belefogok valamibe, amit általában csinálok és amitől a munkám a legjobb az az, hogy Micheal Bay mögöttem áll. Michealt mindenki ismeri a nagy durranásairól és, ha arra gondolunk mi legyen a következő, amibe belekezdünk gondolnunk kell arra, mint fog hozzá szólni a közönség.  Mint hogy arra is, hogy fog az egészbe beleilleni, ha hozzáadjuk Bay nevét.
És fenntartani azokat a normákat, amit Micheal felállított az eddigi filmjei alapján és mindezt alkalmazni a sorozatokra, tévére. Amennyire én szeretnék egy sorozatot csinálni, mint pl. a Rectify, nem hiszem, hogy pont ez az a sorozat, amit a cégünk is örömmel venné. Természetesen személyesen igen. Ezzel szemben, ez már kinn van, szóval beszélhetek róla. Csinálni fogjuk a Jack Ryan sorozatot és ez az a sorozat ami Bay neve mellé illik. Látványos lesz és hangos, pont az amit Micheal és a Platinum Dunes képvisel.

platinum+dunes

Cégük a Platinum Dunes

ÚJSÁGÍRÓ:  Azt hiszem a kritikusok a Rectifyt a legnagyobb sorozatnak nevezték, amit nem nézel (nevet).

BRAD FULLER:  Helyes, ez igaz, remek sorozat.

ÚJSÁGÍRÓ:  Egy mozinál már tudod az első héten, hogy jó az amit csináltál vagy sem.

BRAD FULLER:  Már az első nap.

ÚJSÁGÍRÓ:  Első?

BRAD FULLER:  Már a matinék alkalmával kiderül, hogy fog alakulni a dolog.

ÚJSÁGÍRÓ:  Ezzel szemben tévénél évadról évadra építed fel a dolgot.

BRAD FULLER:  Igen.

ÚJSÁGÍRÓ:  Remélhetőleg ezzel együtt több néződ lesz.

BRAD FULLER:  Igen.

ÚJSÁGÍRÓ:  Ez egy teljesen más megközelítést kíván?

BRAD FULLER:  Nézd nyilvánvalóan idegörlőbb, mint annál, hogy pl. amit csináltunk mozifilm az müködni fog szombat reggelre. Tudod a Black Sails vagy más sorozatnál mindg azt reméled, hogy megfogja az embereket, ezt egy filmnél már tudod vasárnap, hogy nyertél vagy, hogy egy hónapig kell bújdosnod odahaz. Érted amit mondok? Tévénél ez bármikor megtörténhet, a rémény örökké megvan, nem tudod mikor fogja meg az embereket. Pl. én a Breaking Badet a befejeztével kaptam el.
És nem hittem el, hogy kihagytam mindazt amit eddig láttam. (nevet) És ugye ezt mondtam, hogy ez a sorozat mindebbe részesült, mikor az emberek a harmadik évad folyamán kapcsolottak be igazán. Te csak remélni tudod, hogy a csatorna kiáll melletted és alig várja, hogy megkapd az esélyt, hogy bizonyítsál más szintereken, ahol az emberek rátalálnak.

ÚJSÁGÍRÓ:  Mostanában az emberek máshogy néznek sorozatokat, kb nem ismernek határt.

BRAD FULLER:  Igen.

ÚJSÁGÍRÓ:  Mostanában ez megváltozott, talán az emberek majd megnézik a teljes sorozatot két év múlva. (Itt a videómegosztókra, DVD/BRre gondol és egyáltalán, hogy bármikor vissza tudjuk nézni az egész évadot, nem úgy mint a 80/90-es években.. – szerk.)

BRAD FULLER:  Az tragédia lenne, mármint, ha az emberek akkor kezdenének rákapni, ha a Black Sailst elkaszálják. (nevet) Ez tragédikus lenne. Szerencsére a sorozatnak jók a mutatói vagyis az egy igazi szívfájdalom lenne. Mostanában mindenki a sorozat nézési szokásokról beszél és, hogy ezek manapság teljesen megváltoztak. Mostanában, ahogy az emeberek tévét néznek az teljesen megváltozott és csak remélni tudod, hogy a sorozatod megfogja őket, amíg képernyőn van vagyis részesülni tudsz belőle, hogy végre megnézték.
De nehéz elkapni a figyelműket, igazán. Pont ezért mentünk abba az irányba, hogy Jack Ryan legyen a következő sorozatunk címe, merthogy mindenki hallott már Jack Ryanről, szóval remélhetőleg megnézik.

ÚJSÁGÍRÓ:  Mi döntött abban, hogy Micheal Bay tévézni fog?

BRAD FULLER:  Először is, azt hiszem Micheal első aggódalma az volt, hogy milyen lesz a minőség. A mi cégünkben hárman dolgozunk és sok gyártó cégnél többen vannak és mi lényegében csak hárman vagyunk és mindhármunknak van egy aszisztense és ennyi. Szóval Micheal első aggódalma nem az volt, hogy milyen sorozatot fogunk csinálni, hanem, hogy tudjuk fenntartani a minőséget, ha mozifilmet és sorozatot is fogunk készíteni, mert a tévézés elég időrabló. Egyszer a Black Sails kapcsán találkoztunk Jon Steinberggel és Roberttel.
Igazán dinamikus személyiségek, sok időt töltöttünk együtt és remek kisegítők a történetben, mindekőzben megtartva a minőséget. Később elmondtam Michealnak, hogy létrefogunk hozni egy csapatot akik hozzák ezt a szintet. Mintahogy Chris Symes aki az executive producer és Cape Townban lakik és mozikkal foglalkozik. Szóval mi összeraktunk egy csapatot olyan emberekkel, hogy Micheal szerint is a jó írányba haladjunk. Aztán sajnálatos módon, amit nem szerettem volna, hogy bekövetkezzen a cégünkkel, de megtörtént; mikor elkezdtük forgatni az első évadot, én azt hittem 2 hét alatt végzünk.
Épp, hogy elkezdtük és vissza kellett nekünk jönnünk és végül 4 hónap lett belőle egyéb dolgok miatt. Szükségük volt segítségre és ez pont ellenkezőleg sült el, mint amit Michealnek mondtam. De végezetül, mikor megnézte a sorozatot le volt nyűgözve a minőségtől és a méretektől, talán ez az ami miatt túl tette magát rajta. Ez így érhető volt?

ÚJSÁGÍRÓ:  A mozifilmekkel való tapasztalat, tényleg segítet ebben az igazán ambiciózus projektben?

BRAD FULLER:  Persze, teljes mértékben és egy ideje nem is készítünk nagy mozifilmeket, csak kisebbeket és, hogy most újra nagyobb filmekbe kezdtünk, így az egész össze ér, egymásból táplálkozik és mi ezt kihasználjuk. Pl. ugyan azt a gyártókat használtuk a Teenage Mutant Ninja Turtlesnél, mint amit Black Sailsnél vagy ismerünk pár különböző vizuális effekt felügyelőt akik megemelik egyes effektek szintjét.

ÚJSÁGÍRÓ:  Rákerestél már a Netflix, Amazon, Hulu kinálatában a sáját termékeitekre?

BRAD FULLER:  Nem, mi teljesen azon vagyunk, hogy találjunk egy olyan csatornát aki támogat bennünket abban amit próbálunk elérni, mind minőségben. Tudom nem kéne erről beszélnem, de mindig visszatérek ehez. Jack Ryant az Amazonnak készítjük és az oka amiért Őket választottuk, hogy Ők voltak a leginkább kedvezményezők, hogy megadják nekünk azt a szabadságot, amilyet szeretnénk a megfelelő bűdzsével.

ÚJSÁGÍRÓ:  Szóval ez egy producernek és készítőnek kb. az aranykor, igaz?

BRAD FULLER:  Aranykor a tévében abban az értelemben, hogy több lehetőség van helyet találni, hogy műsort készíts. Hátulűtője, hogy túl sok van és nem hiszem, hogy tegyük fel 409 műsor van adásban és mindegyiknek van showrunnere. Szóval igen több hely van, de nekünk kiválő showrunner kell, mint Jon és Robert, hogy biztosra menjünk és ezeknek a srácokat nehezebb megkapni, mert rengeteg lehetőségük van.

ÚJSÁGÍRÓ:  Hogy találod meg a nézőközönséget? Manapság annyira változatosan néznek tévét az emberek.

BRAD FULLER:  Igaz, tudod mit? Azt hiszem a Starz ebben remek munkát végez, azt hiszem -mint újsáíró- ezt tudod. Az első évadnál csináltak előzeteseket amiket mozikba vetítettek. Szóval, így érjük el a közönséget és szerintem minden csatorna felkészült erre a kihívásra vagyis hogyan is érje el, hogy nézzék a sorozatát és ez egyre nehezebb. De bárhogyan is, Starz remek munkát végzett abban, hogy elérje és nézzék a sorozataikat.

ÚJSÁGÍRÓ:  Mi történik, ha rossz sorozatot fogsz ki? Emberek elvesztik az állásukat?

BRAD FULLER:  Ezt nem mondom biztosra, de tudom, hogy amikor Chris Albercht és Carmi Zlotnik elkészít egy menüsort (sorozat potfóliót – szerk.) és ennek határain néha nem müködik egy-egy műsor, de addig amig a többség müködik az elkönyvelhető sikernek. Hasonlóan a mozivilágban, kivéve Universal (nevet), mert tudod, hogy sikeres leszel. De több siker, mint bukás az rendben van. Viszont, ha nagyot rizikóztatsz és nem jön be akkor elveszítheted az állásod, mely nyilvánvalóan magával hoz egy rizikóvállalást csatorna szinten.

ÚJSÁGÍRÓ:  Szerinted Netflix nyit a mozik felé?

BRAD FULLER:  Nos Netflix épp azt csinálja, pl.: Adam Sandler filmje. Azt hiszem mindezek után, hogy vannak bizonyos filmek, mint pl. a Transformers, amit a emberek biztos meg fognak nézni egy moziban és vannak kisebbek amit talán nem annyian, de én voltam annyira szerencsés, hogy beutazzam a világot pár filmünkkel. És a film üzlet nagyon gyümölcsöző üzlet az egész világon. Amerikában talán egy kicsit más, de Kinában rengeteg mozit építenek napról napra és az a tömeg, túl sokan néznek filmet arra-fele.
És ez igaz az oroszokra is és braziliára. Nem hiszem, hogy ez máshogy lesz, de azt hiszem lesz egy másféle megközelítés, hogy értékesítsd a filmedet.

ÚJSÁGÍRÓ:  Volt valami összezördülésetek Micheallal a Transformers kapcsán, hogy az az enyém?

BRAD FULLER:  Mondhatom azt, de azt tudnod kell én tulajdonképp napi szinten beszélek Bayjel és ez így volt az elmúlt 35 évemben (nevet). Szóval Micheal még sose mondta az, hogy épp a Transformerst rendezem(nevet). Ez nem így müködik. Olyan, mint egy monolit, csak megy megy és megy és mielőtt tudnám, csak nem látom, mert valahol a Transformerszek világában van, de nézd meg szereti csinálni ezeket a filmeket és azt hiszem tudod, hogy remek dolgokat művel velük. Ez egy nehéz dolog megfogalmazni, mert mindenki beszél mindenfélét. Én azt mondom ez Bayre tartozik.
Senki nem dolgozik keményebben napról napra. Micheal ott van és dolgozik ameddig tud. A filmek nem kerülnek mozikba, csak pár héttel vetítés előtt, mert végletekig finomítja és a nap végén azt mondja meg fogom csinálni a Transformers ötödik részét. Nagyon sokat feláldoz az életéből, amire nehéz dolog igent mondani. Adni és kapni, szerintem ezért csinál egy olyan filmet, mint a 13 Hourst, mert 13 Hours az egy olyan film ami a fejében is lejátszodott és ez valami vicces elterelés, hogy elkészítse.

ÚJSÁGÍRÓ:  Igen, jó volt.

BRAD FULLER:  Láttam már én is, remek volt. Az a film fantasztikus.

ARLINGTON, TX - JANUARY 12: Director/producer Michael Bay attends the Dallas Premiere of the Paramount Pictures film í13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazií at the AT&T Dallas Cowboys Stadium on January 12, 2016 in Arlington, Texas. (Photo by Jason Kempin/Getty Images for Paramount Pictures)

Michael Bay a 13 Hours bemutatóján


free web stats