Hiánypótló Blu-ray megjelenés

 
Beküldte: Kanyecc 2016 March 19, 14:28-kor a(z) Magyar DVD témába.

Úgy fest, idehaza már csak az HBO sorozataival fognak foglalkozni a DVD és Blu-ray kiadók. A Provideó 2012. március 7-én dobta piacra a Trónok harca 1. évadját DVD-n. Azóta évente szépen sorjában megkaptuk a részeket lemezeken az új etap kezdete el, csak éppen időközben a Blu-ray kiadással is bővül a kollekciójuk. Nyilván anno 2012-ben még nem volt akkora érdeklődés a kékborítás iránt, ezért se foglalkoztak vele. Mára már elterjedtebbek a Blu-ray lejátszók, ezért hiánypótlásként belekezdett azon évadok kiadásába, amelyeknél mellőzték.

2016. április 13-án kapjuk meg az 1. évadot Blu-ray-en, ami még több extrát tartalmaz, mint a sima kiadás. Hasonlóan ahhoz, itt is magyar felirattal és angol szinkronnal nézhetjük majd meg a plusz tartalmat, amit mutatnék mi lett:

  • BLU-RAY ÚTMUTATÓ WESTEROSHOZ: Az első évadban szereplő nemesi házak és helyek interaktív összefoglalója. PLUSZ 24 exkluzív történet a Hét Királyságról a sorozat karaktereinek előadásában.
  • EGY EPIZÓD ANATÓMIÁJA: Részletes betekintés Az aranykorona című epizódhoz vezető erőfeszítésekkel teli, kreatív folyamatba.
  • ÚTMUTATÓ A LÁTOTTAKHOZ: Az epizódok megtekintése közben fedezz fel háttér-információkat a képernyőn feltűnő karakterekről, helyszínekről és fontosabb eseményekről.
  • ELŐZETESEK ÉS ÖSSZEFOGLALÓK
  • REJTETT SÁRKÁNYTOJÁSOK: Találd meg a rejtett sárkánytojásokat, hogy további, eddig még nem látott tartalomhoz juss!
  • A FŐCÍM LÉTREHOZÁSA: Bepillantás a Trónok harca Emmy®-díjas főcímének létrehozásába.

Külföldön az alábbi borítással adták ki, idehaza egyelőre nincs infó milyennel érkezik.

919S+T-zSQL._SL1500_


free web stats