Plakátba zárva: Containment

 
Beküldte: Kanyecc 2016 March 31, 19:46-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Április 19-én startol a Containment címre hallgató midseason-re szánt újonca a The CW-nek. Az utolsó 2015/16-os üdvöske, amit még nem kaptunk meg. Jól elcsúsztatták a premierjét. Kicsit azt érzem nála, hogy inkább nyárra szeretnének vele kalkulálni, mind sem az idény végére. Ha jól látom, akkor 9 epizódot kapunk belőle. A fináléját június 21-én adják le „A Kingdom Divided Amongst Itself” címmel.

A belga Cordon címre hallgató járványos sorozat szállítja az alapköveit. A 10 epizódos eredeti produkciót Carl Joos írta, míg Tim Mielants rendezte. Ezt csak azért tartottam fontosnak leírni, mivel a 2. évadjáról se szó, se beszéd. Eltűnt a híre. Elvileg a wikipedia szerint tavaly forgatták le, de semmi több. No, nem is ez a lényeg, hanem hogy tudja-e azt a sikert szállítani, amit az európai előd. Ha igen, akkor már nem csak a TNT-nek lesz ilyen ötlete. David Nutter neve az exec. producerek sorában eléggé impozáns, csak ne menjen el tipikus CW klisés tiniket megcélzó drámává.

A szereplők sorában: David Gyasi, Christina Moses, Chris Wood, Kristen Gutoskie, Claudia Black, George Young, Hanna Mangan Lawrence és Trevor St. John. Mutatnám hozzá a plakátokat, amik kísértetiesen hasonlítanak a Syfy-os 12 Monkey-éra.

Containment-Poster_002Containment-Poster_003Containment-Poster_004
Containment-Poster_005Containment-Poster_006Containment-Poster_007
Containment-Poster_008Containment-Poster_001


free web stats