Aquaman 1.00 – Unaired Pilot

 
Beküldte: tess 2006 August 22, 15:19-kor a(z) Pilot,The CW témába.

aquaman_100.jpg
Sorozat Premier: A CW sajna nem rendelte be, de a portálok szerint még hiatusban van
Műfaj: Akció/Sci-fi/Dráma
Csatorna: The CW

A tartalom: AC fiatalon elveszítette anyját és azóta minden megváltozott körülőtte. Van egy titkolt képessége, melynek hatására a vízben bármire képes. Gondtalan életét McCaffery megjelenése forgatja fel, aki közli vele a nyers tényeket. Az anyjával Atlantisz után kutattak és ő nem más mint az eltűnt város egyik fejese. AC persze hitetlenkedik, de hamar rá kell döbbennie, hogy ez mind igaz. Közben a hadsereg is bekapcsolódik a nyomozásba. Köszönhetően a több évtizedes kutatásoknak rengeteg olyan embret ismernek, akik hosszabb időre eltűntek a háromszögben, majd visszatértek. Persze a gonosz is tevékenykedik egy szirén szerepében. Végül persze elérkezik a nagy csata és felmerül egy halom kérdés, amire persze a közeljövőben nem kerül válasz.

Megjegyzés: Írtózatos csalódás a részemről. Kegyetlenül látszik, hogy a Smallville spin-off sorozata. Ugyanaz a felállás a nők és a helyszínek terén szóval nincs valami nagy újjítás. A szereplők mind fiatalok, vonzóak és ismeretlenek. Megkockáztatom, hogy pilot részben sose szerepelt ennyi jó csaj. A mellékszereplők tekintetében persze vannak nagy nevek, de hát valljuk be a sorozat nem rájuk épül. A történet sem valami fantázia dús, de legalább egyből a közepébe csapnak. Amolyan Smallvilles az indítás és minden bizonnyal az évad végére lendült volna csak fel a történeti sík. Számomra a legnagyobb csalódás a stílus. Hiányzik a pörgés, a monumentalitás. Legfőképpen a zenei aláfestések azok, amik egyszerűen nem is léteznek. A végére azért valamit sikerült kihozni a történetből és van próbálkozás az utókicsengésre, de ez még kegyetlen kevés hozzá.

A sorozatot a CW sajna nem rendelte be, de még nem is jelentett be hivatalosan, hogy dobta a sorozatot. Jelelnleg hiatusban pihen és várja a lehetőséget, de kérdéses hogy valaha is megkapja. A legfőbb probléma a résszel, hogy kevés. Mindenből van benne egy pici, de ez önmagában kevés. Egy sorozat nyitó részének dübörögnie kellene, hogy felkeltse a figyelmet és vonzza a nézőket. A figyelemfelkeltés még talán össze is jött, de a vonzalom…

This entry has a rating of 2.5

free web stats