Plakátba zárva: Ádám keresi Évát

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 18, 18:35-kor a(z) hazai marketing témába.

A Viasat3 hivatalos Facebook oldalát ellepték az alábbi plakátok. A csatorna mostani marketing osztályának hatalmas piros pont jár, hiszen szinte mindegyik sajátgyártású sorozatuk kapott legalább egy plakátot – kezdve a Négy esküvőn át a TotalCarig, utóbbival még adós vagyok.

Biztosan megvan még mindenki fejében az Éden Hotel, ami az egyedi koncepciójával kábeles tévés történelmet írt Magyarországon. Ezt követte az Aranypart, kicsit érintve trash-reality világát. A csatorna nem adja alább, ők is tudják, hogy 2016-ban azzal lehet megfogni a nézőket, ha valami eredetit villantanak. Nekik se kellett több, megvásárolták az Ádám keresi Évát című ötlet – had ne kelljen megkeressem az eredeti koncepció címét – licencét. Egy lakatlan szigeten lévő társkereső reality-t képzeljetek magatok elé, ahol a versenyőz olykor meztelenül nyomják. Nyilván számunkra ez akkor lehet érdekes, ha nem takarják ki az adott testrészeket. Nem fogják!

Számomra a neten olvasott alapsztori kicsit kesze-kusza, ezért megvárnám a hivatalos közleményt, úgy is a netre felkerült a hivatalos előzetese is, amit közölni fogunk a napokban. Amúgy jövő hétfőn lesz a premier.

A&E_PrintMaster_A4-Allo_anett

(A tovább mögött folytatódik a posztergaléria!)

A&E_PrintMaster_A4-Allo_josie

A&E_PrintMaster_A4-Allo_krisztian

A&E_PrintMaster_A4-Allo_petra

A&E_PrintMaster_A4-Fekvo_petra

A&E_PrintMaster_A4-Fekvo_krisztian


free web stats