Hajsza nyereményjáték

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 18, 20:54-kor a(z) Játék témába.

hajsza-jatek

Itt az év második nyereményjátéka. Tudom, nem visszük túlzásba. Több kellene. Annyival több, hogy egyik olvasónk neve se hiányozzon a „Játék” rovat eredményhirdető cikkeiből. Míg ez nem kivitelezhető, addig fenntartjuk a versenyhelyzetet.

Ismét a Paramount Channel a szponzorunk, ahova április 23-án érkezik a The Fall című sorozat 2. évadja. A brit produkció nem hazudtolja meg magát, ugyanis ismét kisebb epizódszámú szezonnal próbálja levenni rajongóit a lábukról. Az elsőhöz képest viszont eggyel több részt (6 darabot) kapunk (és a 2016-ban érkező 3. etapnál sem lesz ez másképp). Most, hogy már tudjátok lesz folytatása a sorozatnak úgy gondoltam, foglalkozzunk a jelennel, azaz a hétvégével és meghirdetnénk egy nyereményjátékot, ahol nem kell mást csinálni, mint az alábbi kérdésre helyesen válaszolni. Hogy az életeteket könnyítsem, egy egyszerűt választottam, legalábbis célzott irányú kereséssel hamar választ találtok a neten. Mi lenne ez? Mutatnám:

Ki alakítja a sorozatban szereplő Stella Gibson nyomozónőt?

a) Gillian Anderson
b) Katherine Heigl
c) Sarah Jessica Parker

A helyes választ 2016. április 22-ig várjuk 12 óráig a jatek[kukac]sorozatguru.info e-mail címre. A levél tárgyának adjátok meg a sorozat címét, azaz a „Hajsza” szót. A megoldások mellett neveteket és címeteket is mellékeljétek, hogy gyorsítsuk a kiszállítás folyamatát. Jah, és mit lehet nyerni? Három ajándékcsomag kerül kisorsolásra. Ugyanúgy mint az előzőnél, vagy egy füzet+esernyő, vagy egy felső+füzet kombó talál gazdára.

Hajrá, eredményhirdetés április 22-én délután vagy este felé.


free web stats