Egysnitteztek a Nagy Duettben

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 21, 11:05-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

Sose lehet elkésni az ilyennel, hiszen azóta már lement a 4×02 is, amiről pedig szó lesz az a 4×01-ben történt. A magyar operatőrök és stábtagok is akartak egyet virítani, hiszen egyre nagyobb ereje van az egysnittes jeleneteknek, azaz, amikor vágás nélkül rögzítik az adott jelenetsort. Nyilván a Nagy Duett nem az az őrületes komplexitást képviselő produkció (mint a True Detective vagy a Daredevil), hiába sorolja a magyar média a „nagyszabású showműsorok” közé, amit talán azzal ért el, hogy baromira magas költségvetéssel dolgoznak a benne feltűnő celebek és énekesek miatt. Anno tavaly jártunk a stúdióban, sokkal kisebb, mint a Rising Star-é volt, kevesebb közönséggel is dolgoznak, hát még statisztagárdával.

Az egysnittezés nem most pattant ki a „TV2 fejéből” (=ne szó szerint értsétek!), ugyanis tavaly Rácz Gergőnél dobta be a mutatványt a Sztárban Sztárnál, ahol nem maradt szó nélkül a megvalósítás. Engem lenyűgöztek, mert elsőre megcsinálták. Jött a Nagy Duett két hete, történelmet akartak ismételni. Nem sikerült! Sokat bakiztak (kétszer színpadnak ütközött az ágy), nem gondoltak a zsűritagokra (hiszen Rácznál kaptak egy monitort az asztalra, amin keresztül nyomon követhették ugyanazt, amit a nézői is látott) és az elődöt elnézve félvállról vették az egészet. Nyilván elmarasztalta mindenki ezt.

Emlékeztetőül, nah meg az utó nemzedéknek belinkeltem a tovább mögé a Nagy Duett bizonyos jelenetét, hiszen a csatorna megcsinálta úgy is, hogy látszódjon mindkét szemszögből az előadás. Illetve Rácz Gergő elsöprő produkcióját is.


Sztárban sztár: Rácz Gergő egysnittje:


free web stats