A Fox berendelt két pilotot sorozatnak

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 28, 19:14-kor a(z) 2016/17 sorozatai témába.

A Fox beelőzte az NBC-t. Általában utóbbi nem bírja kivárni a vásár napját, jelenesetben az Upfronts-ot, azonban most fordult a kocka. Két olyan ötletnek a jövőjét illetően döntött a megszabott határidő – azaz május 16. – előtt, amiket bárki könyvelt volna a 2016/17-es idényre. Miért? Mindkettő annyira adja magát, a high-concept kategóriát próbálják velük éltetni, legalábbis az egyikkel mindenképpen. Nincs igazam?

Történt ugyanis, hogy berendelték sorozatnak a 24: Legacy-t, valamint az Empire spinoff ötletét, a Star-t.

A 24: Legacy-ről már előre tudhatjuk azt, hogy 12 résszel fog operálni, azaz nem teljes idényre szánják, mint ahogy ez az Another Day-nél is fennállt. További fix tény Kiefer Sutherland feláldozása, avagy a soron következő 10. évadot már egy új főszereplővel készítik el. Jack Bauer-nek leáldozott a karrierje a jelek szerint. A Star esetében már jóval kevesebb infó szivárgott ki. A csatorna bízik a döntésben, hiszen jelenleg az Empire a legnézettebb sorozatuk, így muszáj sokszorosítaniuk a nézőszám növekedés érdekében.

Mutatnám mindkettő infóbázisát:

 • 24: Legacy
  Történet: Nem sokat lehet tudni a sztoriról, csak annyit, hogy egy háborús hős visszatér az USA-ba, aki belekeveredik egy terrortámadás megakadályozásába. Mint a régi szép időkben, amikor még Jack Bauer űzte a szakmát.
  Műfaj: dráma
  Szereplők: Anna Diop, Ashley Thomas, Charlie Hofheimer, Coral Pena, Corey Hawkins, Dan Bucatinsky, Jimmy Smits, Miranda Otto, Sheila Vand, Teddy Sears és Zayne Emory.
  Készítők: Brian Grazer (EP), Evan Katz (CRTR/EP), Howard Gordon (EP), Joel Surnow (CRTR – Original Series), Manny Coto (CRTR/EP), Robert Cochran (CRTR – Original Series), Stephen Hopkins (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Imagine Television · Teakwood Lane Productions.
  Forgatási helyszín: Los Angeles (pilot)
 • Star (aka. Empire spin-off)
  Történet: Három énekesnő munkahelyi és magánéletébe nyerhetünk bepillantást, ahogy igyekeznek eligazodni a zeneipar útvesztőiben. (A három főkaraktert dőlttel jeleztem a szereplők sorában.)
  Műfaj: dráma
  Szereplők: Benjamin Bratt, Brittany O’Grady, Jude Demorest, Nicholas Gonzalez, Queen Latifah és Ryan Destiny.
  Készítők: Effie Brown (EP), Lee Daniels (CRTR/EP/DIR – Pilot), Pamela Oas Williams (EP), Tom Donaghy (CRTR/EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television.
  Forgatási helyszín: Atlanta

free web stats