Kékborításban a Trónok harca 1. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 29, 18:53-kor a(z) Magyar DVD témába.

A Trónok harca 1. évadjának Blu-ray megjelenése április 13-ról eltolódott bizonytalan időre. A minap megkerestem a kiadót, aki megnyugtatta az olvasótáborunkat arról, hogy egyes online oldalakon már kapható a kiadás. Nyilván körműkre néztem: Valóban így van-e, vagy csak mondtak valamit? Valóban kitűzték módosult a megjelenés dátuma, de egyelőre még csak a „rendelhető” státuszt emlegethető, mivel május 4-től lesz kapható legkorábban az HBO jelenlegi legnézettebb sorozatának kezdő felvonása kék borításban! (Ha valaki találkozott korábbi dátummal, az nyugodtan hazudtoljon meg kommentek formájában linkkel bizonyítva igazát.)

A jó hír, hogy amit korábban leírtam az változatlan, azaz a magyar hang csak sztereó; viszont az angolból a lehető legjobbat, a DTS-HD MA 5.1-et kapjuk – jelentsen ez bármit egy hozzá nem értőnek!, ami akár oroszban is élvezhetünk. A hazai feliratról se feledkeztek el. Lesz bőven extra a kiadáson, ennek listáját újra mutatnám:

Blu-ray Útmutató  WesteroshozAz első évadban szereplő nemesi házak és helyek interaktív összefoglalója Plusz 24 exkluzív történet a Hét Királyságról a sorozat karaktereinek előadásában.
Egy epizód anatómiájaRészletes betekintés Az aranykorona című epizódhoz vezető erőfeszítésekkel teli, kreatív folyamatba.
Útmutató a látottakhozAz epizódok megtekintéseközben fedezz fel háttér-információkat a képernyőn feltűnő karakterekről, helyszínekről és fontosabb eseményekről.
Előzetesek és összefoglalók
Rejtett sárkánytojásokTaláld meg a rejtett sárkánytojásokat, hogy további eddig még nem látott tartalomhoz juss!
Így készült a Trónok harcaExkluzív 30 perces werkfilm, benne eddig még soha nem látott felvételekkel a fogtasáról, valamint a szereplőkkel és az alkotókkal készült interjúkkal.
Éjjeli őrség Részletes betekintés azon férfiak ősi rendjébe, akik a 210 méter magad jégből készült Falat védik.
A főcím létrehozásaBepillantás a Trónok harca Emmy-díjas főcímének létrehozásába.
A könyvtől a képernyőigDavid Benioff és D.B.Weiss executive producerek, valamint George R.R. Martin író a regény adaptálásának nehézségeiről mesélnek.
7 audiokommentár a szereplőkkel és a stábtagokkal.
A Dothraki nyelv létrehozása.
Karakterakták.

Ára: 14.990 Ft, amit egyes helyeken különféle akciókkal lejjebb lehet tornászni 13-14 ezer Ft-ra.

tronok-harca-1-evad-blu-ray_1_1


free web stats