Esti előzetes (2): Queen of the South

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 29, 20:57-kor a(z) videó témába.

Az USA Network-nek nem csak ám a Mr. Robot 2. évadja érkezik nyár folyamán. Értem, hogy egy olyan etap után vagyunk, ami beszéltetteti a nézőt és várattatja vissza a következő részeit, azonban lesz nekünk egy Queen of the South-unk is, ami erős női castingot ígértet Alice Braga főszereplésével.

Nos, kanyarodjunk az elejére. A Queen of the South történetének: egyrészt Arturo Perez-Reverte azonos című regénye, másrészt a belőle készült La Reina Del Sur című telenovella szolgáltatja alapját. A sztori középpontjában: egy mexikói nő áll, akinek drogkartell csávóját megölik. Amerikába menekül, hogy új életet kezdjen, de nyilván felbőszíti a kialakult igazságtalan helyzet, ezért kitanulja a szakmát, hogy átvegye a birodalmat és megfingassa a rossz akaróit. 13 epizódot kértek belőle, várható keddre érkezik 22 órára.

A pilotját Charlotte Sieling rendezte, míg a szkriptért: Joshua John Miller és M.A. Fortin volt a felelős. A szereplők sorában: Alice mellett Adriana Barraza, Gerardo Tracena, Hemky Madera, Justina Machado és Peter Gadiot. Mutatnám hozzá a legfrissebb négy ajánlót.


free web stats