NBC újoncok (1): Timeless

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 16, 14:27-kor a(z) Upfronts 2016: NBC témába.

Timeless_nbc-banner

Előző címei: Time

Műfaj: dráma, akció, időutazós

Stúdiók: Davis Entertainment · Kripke Enterprises · MiddKid Productions · Sony Pictures Television

Forgatási helyszín: Vancouver

Írók: Shawn Ryan (The Shield) és Eric Kripke (Revolution)

Rendezők: Neil Marshall (Constantine)

Producerek: John Davis (The Blacklist, The Player), John Fox (Danger 5), Marney Hochman (The Chicago Code, The Last Ship)

Történet: egy rejtélyes bűnözőről felkutatásáról szól, aki eltulajdonít egy időgépet abból a célból, hogy megváltoztatva a múltat felszámolja Amerikát, és ne tartozzon a világhatalmak közé. Felkutatására és küldetésének semmisé tételére egy csapatot állítanak össze, melyben egy tudós, egy katona és egy történelemtanár áll. Valljuk, nem egy valószínű felmentő sereg, mégis rájuk bízzák a munka nehezét.

Szereplők: Abigail Spencer (Rectify, Suits), Claudia Doumit (How to Be a Vampire), Goran Visnjic (Crossing Lines, Extant), Malcolm Barrett (Better Off Ted), Matt Lanter (90210, Commander in Chief), Paterson Joseph (You, Me and the Apocalypse) és Sakina Jaffrey (House of Cards, Sleepy Hollow)

Berendelve: 13 epizód

Premier: 2016 ősze, hétfő 22:00 – a The Voice felvezetésével

Kanyecc szerint: Az NBC korrekt helyet szánt a legújabb high-concept újoncának. Igaz sehol se emlegetik így, mégis azt érzem nála, hogy az idény egyik legmeghatározóbb drámájáról beszélhetünk. Látván a Hulu-féle 11/22/63 sikerét, ők is beneveztek az időutazásba, amit korrekt készítőgárdával viteleznek ki. Biztató nevek kapnak helyet, így nem kérdéses, hogy az első teljes évados berendeltek közé kerülhet. Az viszont már igen, hogy lesz-e második etapja, vagy hogy milyen jövőképet jósolhatunk neki, mert a sztori elhúzás ennek a műfajnak nagyon nem tesz jót. Sokkal jobb a fix epizódszám.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Timeless

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

Timeless_s1-003

Timeless_s1-002

Timeless_s1-001


free web stats