NBC újoncok (4): This is Us

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 16, 17:10-kor a(z) Upfronts 2016: NBC témába.

thisisus-banner-nbc-

Műfaj: dráma, ensemble

Stúdió(k): 20th Century Fox Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Dan Fogelman (Grandfathered, Gavalant)

Rendezők: Glenn Ficarra és John Requa

Producerek: Charlie Gogolak (Back in the Game, Kyle XY) és Jess Rosenthal.

Történet: üdítően őszinte és provokatív sorozatra tessék felkészülni, melyben olyan emberek mindennapi életébe nyerhetünk bepillantást, akiknek élete valamilyen módon összefonódik. A csavar, hogy mindegyik „csoport” egyik tagja ugyanazon a napon született. Okos, modern dramady-ként emlegetik odakinn.

Szereplők: Chrissy Metz (Amerikai Horror Story), Justin Hartley (Mistresses, Revenge), Mandy Moore (Red Band Society), Milo Ventimiglia (Heroes, Gilmore Girls), Ron Cephas Jones (Mr. Robot), Sterling K. Brown (The People V. O.J. Simpson: American Crime Story) és Susan Kelechi Watson (Louie)

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2016 ősze, kedd 21 óra – A The Voice keddi adásának felvezetését élvezheti

Kanyecc szerint: Simán azt írom, hogy elszaladt a ló alólam, mert attól, hogy az írók sorában a Crazy, Stupid, Love készítőjét emlegethetjük fel, még maga a szinopszis olyan, amire simán rámerem mondani: közi, nem kérek belőle. Nincsenek számomra húzó nevek, semmi olyan, amitől ez a dramady kiemelkedne olyan magasságokba, amire érdemes odafigyelni. Ezt talán az NBC is tudta, hiszen őszre tűzték ki a premierjét, nem pedig a midseason-re, ahol biztosan alulmúlta volna a várt mutatóit. Részemről elengedős.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #ThisIsUs

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

 


ThisIsUs-nbc-002

ThisIsUs-nbc-001

ThisIsUs-nbc-003


free web stats