NBC újoncok (5): Midnight, Texas

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 16, 17:36-kor a(z) Upfronts 2016: NBC témába.

midnight-texas-nbc-banner

Műfaj: dráma, természetfeletti

Stúdió(k): David Janollari Entertainment · Universal Television

Forgatási helyszín: Albuquerque, N.M.

Írók: Monica Owusu-Breen (Revolution, Marvel’s Agents of SHIELD)

Könyvírója: Charlaine Harris (True Detective)

Rendezők: Niels Arden Oplev

Producer: David Janollari (Six Feet Under)

Történet: Charlaine Harris regénye adja az alapötletét a sorozatnak, ami egy természetfeletti drámát tár elénk. A sztori középpontjában: egy eldugott texasi kisvároska, Midnight áll, ahol senki se az, aminek mutatja magát. A veszélyekkel teli helyen sok a vámpír, a boszorkány, a médium és számos olyan ember, akik menedéket keresnek. Ám akadnak olyan városlakók is, akik mit sem sejtenek a mixközösségről. Külföldi kritikusok szerint a True Bloods és a Twin Peaks találkozását lehet felismerni az alapötletben. Meglátjuk.

Szereplők: Arielle Kebbel (Ballers), Dylan Bruce (Heroes: Reborn, Arrow), Francois Arnaud (Blindspot, Borgias), Parisa Fitz-Henley (Jessica Jones), Sarah Ramos (Parenthood, Prison Break) és Yul Vazquez (Bloodline, The Lottery).

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2016. mideason

Kanyecc szerint: A Lucifer után muszáj lesz félretennem nézeteimet. Akkor lehúztam az adatlapjánál, viszont a casting annyira jóra sikerült, hogy megmentett mindent és az idény egyik kedvencévé nőtte ki magát. Nos, ha így nézzük, akkor a Midnight, Texas is simán valami ilyesmit rejthet magába. Alapvetően eltűntek a vámpíros ötletek a tévéből is, és a mozivászonról is, hiszen a helyükre a szuperhősök kerültek. Az NBC kicsi szembe szeretne menni az árral, és olyat mutatni, amiből kezd hiány lenni. Hiába volt 3-4 éve divatja a műfajnak, mára megkopott a népszerűsége. Egyetlen veterán túlélője a The Vampire Diaries, ami szintén az utolsókat rúgja – szóval mondhatni, a legjobb alkalmat ragadták meg.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #MidnightTexas

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

midnight-texas-nbc-003

midnight-texas-nbc-002

midnight-texas-nbc-001


free web stats