NBC újoncok (7): Chicago Justice

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 16, 19:10-kor a(z) Upfronts 2016: NBC témába.

ChicagoJustice-banner

Korábbi címei: Chicago Law

Műfaj: dráma, spin-off

Backdoor pilot: Chicago PD – 3×21 – „Justice” (vetítve: 2016. május 11.)

Stúdió(k): Universal Television · Wolf Films

Forgatási helyszín: Chicago

Író: Dick Wolf (Chicago-franchise, Law & Order-franchise)

Rendező: Jean de Segonzac (Unforgettable, Boss, Chicago Fire)

Producerek: Arthur Forney (Chicago-franchise, Dragnet), Danielle Gelber (Chicago-franchise), Derek Haas (Chicago-franchise), Mark Tinker (John from Cincinnati, Deadwood), Matt Olmstead (Breakout Kings, Prison Break), Michael Brandt (Chicago-franchise, Law & Order-franchise) és Peter Jankowski (Chicago-franchise, Law & Order-franchise).

Történet: A Chicago-franchise negyedik tagját köszönthetjük, ami a PD-szériában mutatkozott be múlt héten. Dick Wolf szerint elbír az univerzum még egy jogi sorozatot, főleg ha azt vesszük figyelembe, hogy olyan crossover örületet lehet kihozni belőle, amire még példa nem volt a tévés történelemben. A sztori Chicago jogi és felsőbb rétegére fog fókuszálni. A várost irányító személyek is nyilván feltűnnek, lesznek hatalmi harcok és amit még bele tudtok képzelni.

Szereplők: Carl Weathers (Colony, Brothers), Joelle Carter (Justified), Lorraine Toussaint (Rosewood, Orange Is the New Black), Nazneen Contractor (Heroes: Reborn, Covert Affairs), Philip Winchester (The Player, Camelot, Strike Back) és Ryan-James Hatanaka.

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2016. midseason

Kanyecc szerint: Noha sokan úgy gondoltunk, hogy a Chicago Med kihullik majd a sorból, mivel a kórházas ötletekre továbbra se nyitott a tévés piac, mégis túlélt. Ha ezt vesszük alapul, akkor már nagyon érik Dick Wolf első franchise-béli elvérzése, ami könnyedén a Chicago Justice lehet. Azt mondjuk nem igazán vágom, miben lesz több, jobb, másabb, mint a Law & Order: SVU, de majd jövőre megtudjuk. Az viszont tiszta sor, hogy a negyedik taggal jöhet egy olyan crossover sorozat, amihez még fogható sose volt, ha pedig behozzák a Law & Order-t is mellé, biztosan bekerülnek a rekordok könyvébe. Túlélés tekintetében feleslegesnek látom a létezését, de hát pont ezek szoktak mindig megmaradni. Hála a sok buta amerikainak.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #ChicagoJustice

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

 

ChicagoJustice-nbc-003

ChicagoJustice-nbc-002

ChicagoJustice-nbc-001


free web stats