NBC újoncok (8): Great News

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 16, 19:34-kor a(z) Upfronts 2016: NBC témába.

Great-news-banner

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): 3 Arts Entertainment · Little Stranger · Universal Television

Forgatási helyszín: New York

Író: Tracey Wigfield (30 Rock, The Mindy Project)

Rendező: Beth McCarthy-Miller (Unbreakable Kimmy Schmidt, Modern Family)

Producerek: David Miner (Unbreakable Kimmy Schmidt, Master of None, Parks & Recreation), Robert Carlock (Unbreakable Kimmy Schmidt, Joey, 30 Rock) és Tina Fey (Unbreakable Kimmy Schmidt, 30 Rock)

Történet: egy karrierjét szépen építgető nőt ismerhetünk meg, aki a ranglétrán előrehaladva egy kábeles hírtévénél dolgozik – a csavart az adja meg, hogy édesanyja is hasonlóképpen ott dolgozik. Az elején mindezt negatívan éli meg, ám később szembesülnie kell a ténnyel: miszerint munkáját egyre többen ismerik el utóbbinak köszönhetően.

Szereplők: Adam Campbell (Mixology, Touch), Andrea Martin (Difficult People, Working the Engels), Briga Heelan (Love, Ground Floor, Undateable) és Kimrie Lewis-Davis (Scandal, Chasing Life).

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2016. midseason

Kanyecc szerint: Az NBC sose volt szitkomgyártó tévécsatorna. Próbálkozik, de azt a kötelező próbálkozást látom mindig csak. Berendelnek 4-5 szitkomot, az idény végére pedig marad a kukázás. Amelyik a legjobban teljesített, az kap még egy esélyt. A Great News különlegessége talán abba rejlik, hogy a koncepcióval egyediséget sugároz. Nyilván valamilyen módon a munkahelyi szitkom jelleg is elősegíti a közeledésem felé, mert mióta a The Office és a Prex létezik, imádom az alműfajt. Már csak az anyuka behozása a kérdéses megtörő pont? Szerint pont ezzel fogják elrontani.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #GreatNews

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

Great-news-003

Great-news-002

Great-news-001


free web stats