NBC újoncok (9): Trial & Error

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 16, 20:04-kor a(z) Upfronts 2016: NBC témába.

Trial-and-error-nbc-banner

Korábbi címe: The Trial

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: N/a

Írók: Jeff Astrof (Angie Tribeca, Ground Floor, $#*! My Dad Says) és Matt Miller (The 100, Forever, 666 Park Avenue, Human Target)

Rendező: Jeffrey Blitz (Playing House, The Office)

Történet: egy fiatal nagyvárosi ügyvéd megkapja az első komoly ügyét, melyben egy excentrikus tanárt kell védenie, aki állítólag meggyilkolta feleségét. New York-ből kitelepül a kérdéses illető városába, ahol egy állatkitömő bolt mellett telepszik le, és nyitja meg irodaféleségét. Maga mellé felvesz néhány helyi figurát, hogy megkönnyítse életét, azonban a problémát inkább a férj jelenti, aki számtalan olyan dolgot tesz, amivel inkább a bűnösségét igazolja, mint sem az ártatlanságát.

Szereplők: Jayma Mays (Glee, The Millers, The League), John Lithgow (Once Upon a Time in Wonderland), Krysta Rodriguez (Smash), Nick D’Agosto (Gotham, Masters of Sex), Sherri Shepherd (The Soul Man) és Steven Boyer.

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2016. midseason

Kanyecc szerint: Szinopszissal elsöprő sikert aratott nálam. Biztosan nézni fogom. Mondom mindezt úgy, hogy rá se pillantottam a készítő- és szereplőgárdára. Egyszerűen érzem, ha valami jól van összerakva. Erről pedig ordít a minőség, legalább a történet szempontjából. Remek nézőpontot teremt egy másfajta munkahelyi komédiának. Elrugaszkodnak a megszokottól. A csatorna eddigi legvárósabbja lett részemről.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #TrialAndError

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

Trial-and-error-nbc-003

Trial-and-error-nbc-002

Trial-and-error-nbc-001


free web stats