Fox újoncok (1): 24: Legacy

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 18, 9:08-kor a(z) Upfronts 2016: Fox témába.

24legacy-banner

Műfaj: dráma, spin-off

Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Imagine Television · Teakwood Lane Productions

Forgatási helyszín: Los Angeles (pilot)

Írók: Joel Surnow (24, 24: Another Day), Manny Coto (24, 24: Another Day, Dexter, Odyssey), Robert Cochran (24, 24: Another Day) és Evan Katz (24, 24: Another Day)

Rendezők: Stephen Hopkins (House of Lies)

Producerek: Brian Grazer (Breakthrough, The Bastard Executioner), Howard Gordon (Second Chance, Legends, Homeland) és Nikki Toscano (Revenge, Matador, Bates Motel).

Történet: Miután főhősünk a távol keleten megöl egy jemeni terroristavezetőt fel került a terroristák vérdíj táblázatára. Az egykori elit katona noha bekerült a tanúvédelmi programban, hamar rátalálnak és az életére törne, így nincs más választása: kezébe kell venni az irányítást. Ennek fényében felkeresi a CTU egykori vezetőjét, akivel közösen megindul a hajsza az életben maradásért, valamint hogy ő számolja fel előbb a ráleselkedő veszélyt, ne pedig fordítva.

Szereplők: Anna Diop (The Messengers), Ashley Thomas (Beowulf), Charlie Hofheimer (Mad Men), Coral Pena, Corey Hawkins (The Walking Dead), Dan Bucatinsky (Web Therapy, Who Do You Think You Are?), Jimmy Smits (The Get Down, Outlaw, Sons of Anarchy), Miranda Otto (Homeland, Rake), Sheila Vand (State of Affairs), Teddy Sears (Masters of Sex, The Flash, 666 Park Avenue) és Zayne Emory (Crazy Ex-Girlfriend).

Berendelve: 12 epizód.

Premier: 2016. midseason, hétfő 20:00 – A Gotham őszi szlotját kapja meg, és az A.P.B.-t vezeti fel.

Kanyecc szerint: Nincs 24 Kiefer Sutherland nélkül? Már hogy ne lenne! A Fox folytatja a reboot-hullámot, és megpróbálkozik egy merész húzással, melynek keretében az alapkoncepció vázát megtartják, ám egy új főhősre írnak mindent. Nekem első hallásra tetszik a megmozdulás, hiszen annak idején maga a megvalósítás és az akció jelleg rántott be, nem pedig Kiefer jelenléte. Más A-kategóriás színésszel is működött volna. Egyébként, ez a kísérlet (vagy élesített null projekt!) a jövőbeli feltámasztós berendeléseknél egy meghatározó lehet, mivel ha az emberek át tudnak állni agyban, valamint a castingra se neheztelnek, akkor nagyjából ugyanolyan jó mutatókat szállíthatnak. Valami ilyesmit remélek az új event sorozattól. Biztosan műsorra kerül a 12 epizódja.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #24Legacy


free web stats