Fox újoncok (2): Prison Break

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 18, 9:33-kor a(z) Upfronts 2016: Fox témába.

PrisonBreak-nbc

Műfaj: dráma, feltámasztott

Eredeti sorozat: 2005 és 2009 között futott az eredeti sorozat, ami 4 évadot élt meg, illetve 79 epizódot. A végén kaptunk egy másfélórás lezárófilmet.

Stúdió(k): 20th Century Fox Television

Forgatási helyszín: Marokkó

Író/showrunner: Paul T. Scheuring (Prison Break)

Producerek: Neal Moritz (The Big C, Save Me), Marty Adelstein (Aquarius, Teen Wolf, Last Man Standing), Dawn Olmstead (The Whispers, The Lottery) és Vaun Wilmott (Dominion).

Történet: folytatásról beszélhetünk, mivel a szinopszisa alapján egy új fejezet nyílik az eredeti sorozat történetében, melyben egy meghatározó karakter még is életben van, akiknek a kiszabadítására indul bátyja a Közel-Keletre.

Szereplők: Wentworth Miller (Prison Break, Legends of Tomorrow, The Flash), Dominic Purcell (Prison Break, Legends of Tomorrow), Sarah Wayne Callies (The Walking Dead, Colony), Mark Feuerstein (Royal Pains), Augustus Prew (The Village, Klondike), Rick Yune (Marco Polo), Steve Mouzakis (The Slap), Robert Knepper (Prison Break, Texas Rising), Rockmond Dunbar (The Path, The Mentalist), Amaury Nolasco (Telenovela, Prison Break), Paul Adelstein (Private Practice), Inbar Lavi (The Last Ship, Gang Related), Marina Benedict (Torchwood) és Kunal Sharma.

Berendelve: 9 epizód.

Premier: 2016. midseason, csütörtök 21 óra – a Rosewood 2. évadja vezeti fel.

Kanyecc szerint: Ismét egy sztárparádé közele. A Fox tényleg komolyan gondolja a reboot-hullámát, ugyanis ez a második olyan egykori veteránja, amibe érdemes pénzt ölni. Anno 2005-ben az ötlet egyediségével robbantottak az írók. Hozzá hasonlóra eddig nem volt példa. Így, hogy már tudjuk, hogy visszatérnek az eredeti szereplők még várósabb. Biztos a nézői között leszek. Akár még egy darálásra is újfent becsatlakoznék.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #PrisonBreak


free web stats