Fox újoncok (3): Lethal Weapon

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 18, 10:33-kor a(z) Upfronts 2016: Fox témába.

LethalWeaponFOX-banner

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Good Session Productions · Lin Pictures · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Írók: Matt Miller (Forever, The 100, Chuck)

Rendezők: McG (Kevin from Work, The Mysteries of Laura)

Producerek: Dan Lin (Forever) és Jennifer Gwartz (Forever, Party Down, Cupid)

Történet: A mozifilmek (itthon: Halálos fegyver) szolgálnak alapjául a történetnek, azaz a készítők valami hasonló haverzsarus akciósorozatot akarnak elénk rakni. A sztori középpontjában: egy ex-katona áll, aki elveszti feleségét; illetve egy szívrohama után átgondolt életet élő zsaru, aki betartja a törvény minden pontját. Őket rakják össze, hogy heti rendszerességgel ügyeket oldjanak meg, valamint egy átívelő szálat – vagy többet?!

Szereplők: Riana Murtaugh, Clayne Crawford (Rectify, Rogue), Damon Wayans, Sr. (The Underground, My Wife and Kids), Golden Brooks (Hart of Dixie), Johnathan Fernandez, Jordana Brewster (American Crime Story, Dallas), Keesha Sharp (Girls, Are We There Yet?) és Kevin Rahm (Madam Secretary, Bates Motel).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2016. ősze, szerda 20 óra – Az Empire 3. évadját vezeti fel.

Kanyecc szerint: Ha a CBS rendelte volna be, azt mondanám, hogy simán túl fogja élni. Szerencsére a Fox-nál mások az esélyek, bár a filmekre és a buta amerikai nézőkre alapozva valószínűleg az ősz egyik befutottja lesz. Az alapötlet annyira egyszerű, hogy bármikor megadja a becsatlakozási lehetőséget a sztoriba, ami remek húzó tény. A rendezésért a zseniális McG felel, valamit az írásért Matt Miller, a Forever egykori arca. Tippre tuti több évadot kapunk belőle.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #LethalWeapon

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

LethalWeaponFOX-cast

LethalWeaponFOX-cast-001


free web stats