Fox újoncok (4): Star

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 18, 11:08-kor a(z) Upfronts 2016: Fox témába.

Star-fox-banner

Műfaj: dráma

Stúdió(k): 20th Century Fox Television

Forgatási helyszín: Atlanta

Író: Tom Donaghy (The Whole Truth)

Rendező: Lee Daniels (Empire)

Producerek: Charles Murray (Sons of Anarchy, V, Castle), Effie Brown és Pamela Oas Williams (Malibu Country).

Történet: az Empire spin-offjaként kell számon tartani. A sztori középpontjában: néhány tehetséges énekes, akik a zeneiparban próbálnak előrébb jutni, ám szembe sülniük kell a szakmájuk sötét oldalával, ahol nem minden az, aminek látszik; illetve, ahol sok olyat kell tenni, amit nehezen fogadna be az ember gyomra. – Természetesen az eredeti dalok és előadások kísérik majd a nézőket, a népszerűsítéséhez pedig esetleges szüneti turnék szolgálhatnak.

Szereplők: Benjamin Bratt (24: Live Another Day, Law & Order), Brittany O’Grady (The Messengers), Jude Demorest (Dallas), Nicholas Gonzalez (Sleepy Hollow, Underemployed), Queen Latifah (Let’s Stay Together, Single Ladies) és Ryan Destiny (Low Winter Sun)

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2016. midseason, szerda 21 óra – A Lethal Weapon vezeti fel.

Kanyecc szerint: Eléggé kétélű pengét tart a kezében a Fox. Az Empire sikeréhez hozzátartozik a színes bőrű szereplőgárdának a jelenléte. Tom Donaghy három csajjal akarja meghódítani a közönséget. Segítségére szolgálhat az a tény, hogy a csatorna az Empire timeslotjára hozza be, azaz míg az anyasorozat lepihen, a spinoff érvényesülhet. Ezzel szerethetnek egy-két millió olyan nézőt, akik előbbire lettek volna kíváncsiak. Az ABC-nél a Nashville is szép életpályát futott, így istenigazából minden adott ahhoz, hogy kinője magát és befusson.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #star

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

Star-fox


free web stats