Fox újoncok (6): Shots Fired

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 18, 12:14-kor a(z) Upfronts 2016: Fox témába.

ShotsFired-banner

Műfaj: dráma

Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Imagine Television · Undisputed Cinema

Forgatási helyszín: Charlotte, N.C.

Író: Reggie Rock Bythewood (New York Undercover)

Rendező: Gina Prince-Bythewood.

Producerek: Brian Grazer (Breakthrough, The Bastard Executioner, 24: Legacy) és Francie Calfo (Gang Related, How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life), The Great Escape)

Történet: egy déli kisvárosba történt gyilkosságok felgöngyölítése kapja az átívelő szálat, amit két nyomozó fog végrehajtani, hogy igazságot szolgáltassanak. A sztori csavarját az adja, hogy egy fekete zsaru megölt egy fegyvertelen fehér tinédzsert – mindez rányomja a koncepcióra a faji indíttatást, melytől a társadalmi feszültség is érezhetővé válik. Lényegében: ez lesz a Fox saját American Crime Story-ja, hiszen simán volt már ilyen Amerikában.

Szereplők: Aisha Hinds (Detroit 1-8-7, Cult, Under the Dome), Alicia Sanz (From Dusk Till Dawn: The Series), Angel Bonanni, Clare-Hope Ashitey (Doctor Foster), Conor Leslie (Klondike), DeWanda Wise, Edwina Findley (Treme), Helen Hunt (Mad About You), Jill Hennessy (Crossing Jordan), Manny Perez (Third Watch), Marqus Clae, Richard Dreyfuss (Coma, Your Family or Mine), Sanaa Lathan (Nip/Tuck, Boss), Shamier Anderson (Wynonna Earp, The Next Step), Stephan James, Stephen Moyer (True Blood, The Bastard Executioner), Tristan Wilds (90210, The Wire) és Will Patton (Falling Skies).

Berendelve: 10 epizód, event sorozat

Premier: 2016. midseason

Kanyecc szerint: A kulcsszavai a koncepciónak: a „faji indítatás” és a „kisváros”. Ezekkel simán azt érzem, hogy az írók megvettek kilóra. Másrészről, mi ez a rengeteg név a szereplőgárdában? A Trónok harcában szoktam hasonló mennyiséghez hozzá, nem pedig a true crime ötletnél. Simán kinézem a sikerét. Mostanság a nézők kapósak az event jellegre. 10 rész alatt felgöngyölítik az ügyet, a 2. évadra pedig jöhet akár egy új.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #ShotsFired

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

ShotsFired-001


free web stats