Fox újoncok (7): A.P.B.

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 19, 11:33-kor a(z) Upfronts 2016: Fox témába.

apb-banner

Műfaj: dráma

Stúdió(k): 20th Century Fox Television

Forgatási helyszín: Chicago

Írók: David Slack (Person of Interest, Lie to Me, The Forgotten, In Plain Sight) és Matt Nix (Burn Notice, Complications, The Comedians).

Rendező: Len Wiseman (Lucifer).

Producerek: David Bernardi, Dennis Kim (Degrassi: The Next Generation), Robert Friedman (Oprah’s Master Class) és Todd Hoffman (Gold Rush-franchise)

Történet: A rendőri munka nem rakéta tudomány. – így kezdik az APB szinopszisát, amit részben igaz esemény inspirált. A sztori középpontjában: egy high-tech milliárdos áll, akinek miután meggyilkolják legjobb barátját felvásárol egy a csőd szélén álló rendőrkapitányságot, hogy a maga módján gatyába rázza a rendfenntartást, illetve ezzel egyidejűleg eltűntesse a rendőri korrupciót, valamint a bűnözést az utcákról. Ám új módszereit a régi keményfejű veteránok nem éppen nézők jó szemmel.

Szereplők: Caitlin Stasey (Reign, Please Like Me), Eric Winter (The Mentalist, GCB, Wildfire), Ernie Hudson (Grace and Frankie), Justin Kirk (Modern Family, Tyrant), Natalie Martinez (Kingdom, Secrets & Lies), Tamberla Perry (Boss) és Taylor Handley (Vegas, Hidden Palms).

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2016. midseason, hétfő 21 óra – A 24: Legacy fogja felvezetni, a Lucifer 2. évadjának szünetében jön.

Kanyecc szerint: Elsőre rendőrös sorozatnak tűnik, amiből valljuk be, nincs sok a tévében. Az országos adónk inkább a nyomozós koncepciókat részesítik előnyben, de ne feledkezzünk el a Rookie Blue-ról, ami a nyári időszakban teljesen korrekt mutatókat szállított. Az írógárdában tapasztalt ilyen téren, így nem túlzottan féltem őket. Alapvetően jó helyre került a műsorrendben. Esélyeit elnézve, tippre túléli a 13 részét, de hogy a 2. évados berendelését megéli-e, azt már koránt se mondanám ilyen biztosra.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #APB

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

APB-001


free web stats