Fox újoncok (8): Pitch

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 19, 11:47-kor a(z) Upfronts 2016: Fox témába.

Pitch-banner

Műfaj: dráma

Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Rhode Island Ave. Productions

Forgatási helyszín: San Diego.

Írók: Dan Fogelman (Grandfathered, Galavant, The Neighbors) és Rick Singer (Younger).

Rendező: Paris Barclay (Sons of Anarchy, Glee).

Producerek: Helen Bartlett és Tony Bill.

Történet: drámai és inspiráló történet egy fiatal dobó játékos nőről a profi baseball bajnokságban, a Major League Baseball-ban. Főhősnőnknek nem csak a játékban, hanem a csapattársainak is bizonyítani kell, hogy valóban méltó a mezéhez és teljes értékű tagja a közösségnek. Kemény időszak elé néz, lényegében erre fog helyeződni a hangsúly.

Szereplők: Ali Larter (Heroes, Legends), Bob Balaban (Alpha House), Dan Lauria (Perception, Sullivan & Son), Elisabeth Shue (CSI), Kylie Bunbury (Twisted, Under the Dome), Mark Consuelos (Alpha House, Kingdom), Mark-Paul Gosselaar (Truth Be Told, Franklin & Bash), Meagan Holder (Ringer, Born Again Virgin), Mo McRae (Murder in the First, Sons of Anarchy) és Tim Jo (The Neighbors, Glory Daze)

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2016. tavasza, kedd 21 óra – A The Mick fogja felvezetni, a midseason-ös Kicking & Screaming-et váltja.

Kanyecc szerint: Alapvetően a nézettebb sportesemények közé sorolható a baseball Amerikában, így nem is értem, miért csak most találtak rá. Anno a Friday Night Lights-ért odavoltak a kritikusok, valami hasonlóban bizakodhatunk, bár az számomra leminősítő, hogy egy dobónő pályafutására megy konkrétan a fókusz. Nagyon el kell találnia a karakterét, mert rajta múlik a show sikere. Örülnék neki, ha befutna.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Pitch

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

 

Pitch-001

 


free web stats