Fox újoncok (9): Making History

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 19, 13:21-kor a(z) Upfronts 2016: Fox témába.

MakingHistory-banner

Korábbi címe: Time

Műfaj: egykamerás szitkom, időutazós ötlet

Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Lord Miller Productions

Forgatási helyszín: Atlanta

Író: Julius Sharpe (Dads)

Producerek: Christopher Miller (The Last Man on Earth, How I Met Your Mother), Phil Lord (The Last Man on Earth, How I Met Your Mother) és Seth Cohen.

Történet: középpontjában egy számtech tanár áll, aki feltalálja az időutazógépet. Fejébe veszi, hogy visszatér az 1700-as évekbe, hogy ott álmai nőjével élhessen vígan. Míg a jelenben eléggé népszerűtlen személyiség volt, addig a múltban felkapottá válik, ugyanis felhasználja a jelen nagydumáit, zenéit és lényegében minden olyan tényét, amivel népszerűségét tovább növelheti. Ezzel azonban egy sornyi eseménysorozatot indít el, ami kiterjed a jövőre – mindezek rossz értelemben értendők. Segítségül felfogad egy történelemtanárt, akivel próbálja helyretenni az okozott problémákat.

Szereplők: Adam Pally (The Mindy Project, Happy Endings), Leighton Meester (Gossip Girl) és Yassir Lester (Girl, Key & Peele)

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2016. midseason, vasárnap 20:30 – A The Simpsons 28. évadja vezeti fel.

Kanyecc szerint: komédia, ami visszarepít minket az 18. századba? A szinopszist olvasván abszolút tetszik az, amit olvastam. Jól áll neki a műfaj, hiszen 20 percesben könnyen fogyaszthatóvá tehetik, és simán befuthat egy olyan életpályát, mint anno a Galavant. Népszerű színészek mellett jól csengő készítők foglalnak helyet. Szinte biztos a siker, már ha az amerikai nép is megkedveli a fura, leginkább szokatlan koncepcióját.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #MakingHistory

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

makinghistory-fox


free web stats