ABC újoncok (1): American Housewife

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 11:14-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

American-Housewife-cast

Korábbi címe: The Second Fattest Housewife in Westport

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): ABC Studios · Kapital Entertainment

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Sarah Dunn (Spin City, Manhattan Love Story).

Rendező: Ruben Fleischer (Superstore).

Producerek: Aaron Kaplan (Divorce, The Mysteries of Laura), Kenny Schwartz (Galavant, Modern Family, American Dad!, Guys with Kids) és Rick Wiener (American Dad!, Guys with Kids, Modern Family).

Történet: középpontjában egy “nem éppen tökéletes” család áll, azonbelül is kissé molett családanya, aki próbál érvényesülni egy olyan kisvárosi negyedben, ahol mindenki magát “tökéletesnek” állítja be.

Szereplők: Ali Wong (Savages, Black Box, Are You There, Chelsea?), Carly Hughes, Daniel DiMaggio, Diedrich Bader (Veep), Johnny Sequoyah (Believe), Julia Butters (Transparent, Best Friends Whenever) és Katy Mixon (Mike & Molly, Eastbound & Down).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2016. ősze, kedd 20:30-tól – A The Middle 8. évadja vezeti fel, míg ő a Fresh off the Boat 2. évadját.

Kanyecc szerint: az ABC próbál egy újabb komédia napot kiépíteni. A szerdára nagyon rátalált anno 2009-ben, azonban azóta a többi napon csak bukdácsolnak a komédia ötletek. A Fox próbálkozott meg többször is a keddel, bár a siker szinte minden esetben elmaradt. Nyilván a veteránokkal szeretné megalapoztatni a nézettséget, ezért is vitte át a The Middle-t az újonca elé. A történet akár még jól is elsülhet. Esetleges túlélők sorába simán bejósolnám az American Housewife-ot, már csak a címe miatt is.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #AmericanHousewife

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

American-Housewife-banner


free web stats