ABC újoncok (2): Conviction

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 11:29-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

tumblr_o7cfedR0LT1v8pmfyo1_500

Műfaj: dráma

Stúdió(k): ABC Studios · Kapital Entertainment

Forgatási helyszín: Toronto

Író: Liz Friedman (Jessica Jones, Elementary, House, Xena).

Rendező: Liz Friedlander (Stalker, The Secret Circle, 90210).

Producerek: Mark Gordon (Criminal Minds, Criminal Minds: Beyond Borders, Grey’s Anatomy) és Nick Pepper (Quantico, Criminal Minds: Beyond Borders).

Történet: A sztori középpontjában: egy nő áll, aki egy korábbi elnöknek a lánya. Zsarolással egy olyan ügyosztályt kap meg – mivel képtelen arra, hogy éljen a legjobb lehetőséggel –, ahol olyan ügyekkel foglalkoznak, ahol lehetséges, hogy nem a rosszfiút ültették le.

Szereplők: Daniel DiTomasso (Witches of East End), Eddie Cahill (CSI: New York, Under the Dome, Glory Days), Emily Kinney (Conviction, Masters of Sex, The Walking Dead), Hayley Atwell (Marvel’s Agent Carter, The Prisoner), Manny Montana (Graceland), Merrin Dungey (Once Upon a Time, The King of Queens) és Shawn Ashmore (Quantum Break, The Following).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2016. ősze, hétfő 22 óra – A Dancing with the Stars 23. évadja vezeti fel.

Kanyecc szerint: Kicsit a Cold Case idéződött fel, amikor olvastam a szinopszisát. Nem kapott rossz helyet. A több éven át bitorolt Castle timeslotjára érkezik, ahol simán túlélheti az idényt, hiszen ősszel biztosra veszem, hogy sok olyan nézőt ültet le, akik előbbit várnák, de ha már nem kapják meg, akkor is maradnak megnézni, mi jött utánpótlás gyanánt. Krimi írók tömkelegével van tele a készítőgárda. Az átívelő történetnél egyelőre nem tiszta, mivel akarnak operálni. Sejtelmem persze van, arra viszont ne alapozzunk látatlanban.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Conviction

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

 tumblr_o7cae3AxLU1v8pmfyo1_500

conviction-natalie


free web stats