ABC újoncok (3): Time After Time

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 12:10-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

Time-After-Time-ABC-TV-series-key-art-logo

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Outerbanks Entertainment · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: New York

Könyves alap írója: Karl Alexander.

Író: Kevin Williamson (Stalker, The Following, The Vampire Diaries).

Rendező: Marcos Siega (Blindspot, Charlie’s Angels, The Following, Outlaw).

Történet: Karl Alexander azonos című regénye szolgáltatja az alapját. A sztori a 19. században játszódik, ami a fiatal H.G. Wells-ről szól, aki feltalálja az időgépet. Találmányát megmutatja barátainak, akik közül az egyik maga Hasfelmetsző Jack (persze Wells ezt nem tudja!), ám mielőtt elkapná őt a rendőrség, visszautazik 1979-ben, így Wells a nyomába ered, hogy lehulljon a lepel a brutális gyilkosságok elkövetőjéről.

Szereplők: Freddie Stroma (UnREAL), Genesis Rodriguez (Entourage), Josh Bowman (Revenge, Make It or Break It) és Regina Taylor (Dig, The Unit).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2017. midseason, vasárnap 21 óra – A Secrets & Lies 2. évadját váltja, az Once Upon a Time 6. évadja fogja felvezetni, míg ő a Quantico 2. évadját alapozhatja meg nézettségileg.

Kanyecc szerint: A vasárnap eléggé kétesélyes nap. Láthattunk már bukásokat, illetve berendeléseket is. A Secrets & Lies helyére hozza be az ABC, amit nem tartok egy erős sorozatnak. Hiába a OUaT vezeti fel mindkettőjüket, mégis elmarasztalnám. Ettől függetlenül az alapsztori bitangerős. Úgy fest, manapság az időutazós koncepciók feltörekvő státuszba kerülnek. Könyves alappal büszkélkedik, így már egy réteget szerzett magának. Nyilván, aki olvasta Karl regényét az bepróbálja, mi pedig azért fogjuk, mert mégis csak a sokadik feldolgozása lesz a roppant népszerű sorozatgyilkosnak, Hasfelmetsző Jack-nek. Lassan várom már azt a cikket, amiben rangsorolják az összes megvalósítását. Antológiának jó lenne, folytatásos drámának már kevésbé – szerintem.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #TimeAfterTime

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

 

time-after-time-banner

TimeAfterTime-cast


free web stats