ABC újoncok (5): Notorious

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 17:28-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

Notorious-banner-cast

Műfaj: dráma

Stúdió(k): ABC Studios · Sony Pictures Television

Forgatási helyszín: Atlanta és Los Angeles

Írók: Allie Hagan és Josh Berman (The Blacklist, CSI: Crime Scene Investigation, The Mob Doctor)

Rendező: Michael Engler (Unbreakable Kimmy Schmidt, The Big C).

Producerek: Jeff Kwatinetz (Salem, Royal Pains), Josh Barry (Salem), Kenny Meiselas, Mark Geragos és Wendy Walker.

Történet: egy karizmatikus jogász és egy nagyhatalmú kábel tévés producer áll a sztori középpontjában. Irányítani szeretnék a maguk szekcióját (előbbi az igazságszolgáltatást, utóbbi a médiát), valamint egymást. Provokatív pillantás az egyedi, szexi és veszélyes büntetőjog és média összjátékára.

Szereplők: Aimee Teegarden (Friday Night Lights, Star-Crossed), Daniel Sunjata (Grey’s Anatomy, Rescue Me), J. August Richards (Girlfriends’ Guide to Divorce, Agents of S.H.I.E.L.D.), Kate Jennings Grant (Alpha House), Kevin Zegers (Gracepoint, Gossip Girl), Piper Perabo (Go On, Covert Affairs), Ryan Guzman (Heroes: Reborn, Pretty Little Liars) és Sepideh Moafi (Black Box).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2016. ősze. Csütörtök, 21 óra – A Grey’s Anatomy 13. évadja vezeti fel.

Kanyecc szerint: A két főszereplő vegyítéséből még akár valami jó is kisülhet. Nem zárkóznék el a Notorious elől, hiszen Shonda sorozatai közé pakolta be az ABC, ezzel is tudatván az átlag nézőt: vele hosszabb távra tervezne. A szereplők közül csak Piper Perabo nevét emelném ki, aki miatt lehet várni az ötletet, a többiek számomra semlegesek. A készítők sorában sincs olyan név, amitől felkapnám a fejem, így eléggé közönbösség uralkodik vele szemben, azaz uralkodna, ha a tévés irányvonal és a jó timeslot nem rondítana bele az összképbe.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Notorious


free web stats