ABC újoncok (8): Downward Dog

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 18:17-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

Downward-Dog-ABC-TV-series-key-art-logo

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): ABC Studios · Animal Media Group · Legendary Television · Mosaic Media Group

Forgatási helyszín: N/a

Írók: Samm Hodges (Footnote) és Michael Killen.

Rendezők: Michael Killen.

Producerek: Gene Stupnitsky (Bad Teacher, Hello Ladies), Jimmy Miller (Bad Teacher, Happy Hour, The Guardian), Kathy Dziubek, Lee Eisenberg (Bad Teacher, Hello Ladies) és Sam Hansen (Bad Teacher).

Történet: egy websorozat adja az alapját a történetnek. A középpontjában: egy – az életében sűrűn akadályba botló – nő és magányos, filozofikus kutyája áll. Kapcsolatuk éppen válságban tengődik, mivel a nő sokat dolgozik és csökkent az együtt töltött percek száma. Megvalósítás tekintetében kamerába beszélős lesz, mint a Modern Family, főleg az eb kommentálja nézeteit.

Szereplők: Allison Tolman (Fargo, Mad Dogs), Barry Rothbart, Kirby Howell-Baptiste, Lucas Neff (Raising Hope) és Mo Collins (MADtv,F is for Family, Clash-A-Rama).

Szinkronhangként lesz jelen: Samm Hodges.

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2017. midseason

Kanyecc szerint: Új trend született. Ismét egy hibrid műfajú komédia? Nem lesz kicsit sok belőle a 2016/17-es idényre? Az a baj, hogy továbbra is a Son of Zorn-ban látom azt az erőt, ami a túléléshez elegendő. Az ABC egyik hasonszőrű próbálkozásában se hasonlót, ami valahol kiábrándító. Az meg pláne, hogy animáltság helyett egy beszélő kutyát kapunk. WTF! Miért kérték ezt be?

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #DownwardDog

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

downwarddog-cast

downwarddog-banner


free web stats