ABC újoncok (9): Speechless

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 28, 18:21-kor a(z) Upfronts 2016: ABC témába.

Speechless_FULL

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): 20th Century Fox Television · ABC Studios

Forgatási helyszín: N/a

Író: Scott Silveri (Friends, Go On, Perfect Couples).

Rendező: Christine Gernon (The Kennedys, Up to Women, Gavin & Stacey).

Producerek: Jake Kasdan (Bad Teacher, New Girl, Fresh Off the Boat) és Melvin Mar (Bad Teacher, Fresh Off the Boat).

Történet: egy olyan anyáról, aki bármit megtenne családjáért – és meg is tesz valójában. Eközben küzd a valós és a maga által kreált igazságtalan helyzetekkel. A família különlegessége, hogy az egyik gyermek különleges bánásmódra szorul. Miután új otthont keresnek, megpróbálják egyúttal megtalálni azt a személyt, aki fiúk hangja lehetne.

Szereplők: Cedric Yarbrough (Reno 911!, The Goldbergs), John Ross Bowie (The Big Bang Theory, Episodes), Kyla Kenedy (The Walking Dead), Mason Cook (The Goldbergs, Legends), Micah Fowler és Minnie Driver (About a Boy, The Deep, The Riches).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2016. ősze. Szerda, 21 óra – A The Goldbergs 4. évadja vezeti fel, míg ő a Modern Family 8. évadját alapozza meg nézőszámmal.

Kanyecc szerint: Ez lesz az a sorozatötlet, ami rombolhatja a nap morál szintjét. Megindító történettel szeretne Scott Silveri elénk állni. Most kicsit a Till Attila-féle mozifilm idéződik fel bennem, bár sehogy se látom, miként járna jól vele a néző, még ha komédia műfajába kategorizálják is. Nyilván a kreatív oldalnak a jó felére állt Scott, viszont nem lesz egyszerű helyzete sikerre vinni. Gyors kaszát jósolnék neki, de aztán ne legyen igazam.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Speechless

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

 


free web stats