CBS újoncok (1): Bull

 
Beküldte: Kanyecc 2016 June 4, 12:20-kor a(z) Upfronts 2016: CBS témába.

Bull-banner

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Amblin Television · CBS Television Studios · Stage 29 Productions.

Forgatási helyszín: New York

Írók: Paul Attanasio (House) és Phil McGraw (The Doctors).

Rendező: Rodrigo Garcia (In Treatment).

Producerek: Darryl Frank (Las Vegas, Minority Report, Extant, The Whispers), Jay McGraw, Justin Falvey (Las Vegas, Minority Report, Extant), Mark Goffman (White Collar, Sleepy Hollow, Limitless) és Steven Spielberg (Public Morals, Falling Skies, Extant).

Történet: valós alapokon nyugszik, ugyanis Dr. Phil McGraw karrierjének kezdetét láthatjuk a tévéképernyőn. Róla annyit érdemes tudni, hogy pertanácsadóként vált népszerűvé. Remekül ismeri ki a pszichológiával, az intuícióval és a modern technológiával az esküdteket, a vádlottakat, a szemtanúkat – egyszóval mindenkit, aki egy per kimenetelénél közrejátszik.

Szereplők: Annabelle Attanasio (The Knick), Christopher Jackson (Oz), Freddy Rodriguez (The Night Shift), Geneva Carr (Law & Order: Criminal Intent), Jaime Lee Kirchner (Mercy, The Mob Doctor) és Michael Weatherly (NCIS, Dark Angel).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2016. ősze. Kedd, 21 óra. – Az NCIS 14. évadja vezeti fel, míg az NCIS: New Orleans 2. etapjának terem nézőszámot.

Kanyecc szerint: A Bull szinopszisának olvasása előtt belekezdtem a Boston Legal újranézésébe. Jó olvasni, hogy a CBS hoz egy olyan jogi sorozatot, ami talán méltó utódja lehet a produkciónak. Michael Watherly-t fura lesz viszont látni az NCIS házán kívül, de neki kell elhitetnie velünk, hogy a szakmaásza. Ha azt a minőséget fogja tudni szállítani, mint a BL, akkor simán megélhet ugyanannyi epizódszámot. Bizakodóan várom, mert végre a nyomozást egy másabb közegbe helyezik át a nyugger adónál, ami ritkaszáma megy. Ha tippelnem kellene a túlélést illetően, akkor nagyságrendileg olyan 70%-ra lőném be, mert nem sok minden tudja befolyásolni a jól összerakott gárdát.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Bull

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

Bull-cast_003 Bull-cast_002 Bull-cast_001 CiyB6xyWgAAWc3R


free web stats