CBS újoncok (3): Doubt

 
Beküldte: Kanyecc 2016 June 4, 17:20-kor a(z) Upfronts 2016: CBS témába.

Doubt_cbs-001

Műfaj: dráma

Stúdió(k): CBS Television Studios · Timberman-Beverly Productions

Forgatási helyszín: New York

Írók: Tony Phelan & Joan Rater (Madam Secretary, Grey’s Anatomy).

Rendező: Adam Bernstein (Bloodline, Fargo).

Producerek: Carl Beverly & Sarah Timberman (Elementary, Masters of Sex).

Történet: tele intrikával, szenvedéllyel és csillogással – írják a szinopszisában. Egy izgalmas, ám szokatlan jogi drámával nézünk szembe, melyben egy okos és sikeres ügyvédnő beleszeret egyik ügyfelébe, aki elismert gyermeksebész, viszont kapcsolatukba egy bűnügy belerondít, mivel a férfi neve felmerül egy brutális gyilkosság esetében, amit ifjabb korában történt.

Szereplők: Katherine Heigl (Grey’s Anatomy, Knocked Up), Steven Pasquale (The Good Wife, Bloodline), Elliott Gould (Ray Donovan, Contagion), Dulé Hill (Ballers, Psych), Laverne Cox (Orange is the New Black), Dreama Walker (The Good Wife, Law & Order: SVU) és Kobi Libii (Madam Secretary, Jessica Jones).

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2017. midseason

Kanyecc szerintKatherine HeiglGrey’s Anatomy óta nem talál magára. A State of Affairs-ban próbálkozott kiemelkedni, azonban nagyon felsült. A ráírt karakterrel egyáltalán nem tudta azonosítani a legtöbb néző, így most egy másik közegben láthatjuk. A jogi szférában talán előrébb jut, hiszen fejére nézve illik rá az okos és csinos jelző. Ettől függetlenül így se látom benne a jövőt, de ne legyen igazam.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérésekWeboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Doubt

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

Doubt_cbs-004

Doubt_cbs-003

Doubt_cbs-002


free web stats