CBS újoncok (4): Training Day

 
Beküldte: Kanyecc 2016 June 4, 17:57-kor a(z) Upfronts 2016: CBS témába.

trainingday-cbs

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Fuqua Films · Jerry Bruckheimer Television · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Will Beall (Castle, Gangster Squad)

Rendező: Danny Cannon (Gotham, CSI).

Producerek: Barry Schindel (Unforgettable, Castle), Jerry Bruckheimer (CSI franchise, Pirates of the Caribbean franchise), Jonathan Littman (CSI franchise, The Amazing Race) és Antoine Fuqua (Southpaw, Training Day).

Történet: a Kiképzés c. mozifilm szolgáltatja az alapjait a sztorinak, ami 15 évvel játszódna később. A középpontban: egy fiatal, idealista rendőr beépül a LAPD-be, hogy társa után kémkedjen, valamint módszereiről jelentéseket tegyen felsőbb körökbe. Azonban a társból lassan valós társ lesz és el kell döntenie, hogy melyik oldalra áll…

Szereplők: Drew Van Acker (Pretty Little Liars, Devious Maids), Bill Paxton (Hatfields & McCoys, Big Love), Katrina Law (Arrow, Spartacus), Lex Scott Davis (The Exes), Julie Benz (Dexter, Hawaii 5-0), Justin Cornwell (Empire, Chicago P.D.) és Marianne Jean-Baptiste (Blindspot, Broadchurch).

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2017. midseason

Kanyecc szerint: Most mondjam azt, hogy tipikus CBS sorozat. Kb. ilyen kell egy nyugdíjas csatornára. Ne kelljen túl sokat gondolkodni. A történetben észlelhetők a klisés elemek, mint pl.: hogy a fiatal nyomozó egy elitebb társat kap. Beilleszkedésére lehet poénokat írni, valamint a nyomozásaik módszereire. Régivágású – ezt a jelzőt használnám a lekövetendő társra. Nos, a CBS tippre péntekre fogja hozni, hiszen ott simán elélhet. Látok benne jövőt, jó a készítőgárda és Jerry Bruckheimer nevét se feledjük el.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérésekWeboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #TrainingDay

(A tovább mögött néhány promóciós fotó található!)

trainingday-cbs-002 trainingday-cbs-001


free web stats