The CW újoncok (1): No Tomorrow

 
Beküldte: Kanyecc 2016 June 8, 18:45-kor a(z) Upfronts 2016: The CW témába.

No-Tomorrow-banner

Műfaj: romantikus komédia

Stúdió(k): CBS Television Studios · Electus · Grupo Globo · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Írók: Corinne Brinkerhoff (American Gothic, Jane The Virgin, The Good Wife), Scott McCabe és Tory Stanton (Charles Your Hangover).

Rendező: Brad Silberling (Jane the Virgin).

Producerek: Ben Silverman (Jane the Virgin, The Office) és Maggie Friedman (Witches of East End)

Történet: alapjául a How to Enjoy the End of the World (Como Aproveitar o Film do Mundo) című brazil sorozat szolgál. „Mi lenne ha megtudnád, hogy 8 és fél hónap múlva itt a világvége, csak éppen senki se tud róla, hogy ne legyen világméretű a pánik?” – a sztori ezzel kérdés alapozza meg az átívelő történetet, melynek középpontjában egy kockázatokat kerülő nő áll, aki összejön egy élet maximalisa férfival. Utóbbi hisz a világvége bekövetkeztében, ezért nekiállnak kimaxolni a bakancslistájukat.

Szereplők: Amy Pietz (The Nine Lives of Chloe King, Aliens in America), Jesse Rath (Defiance, 18 to Life), Jonathan Langdon (Game On), Joshua Sasse (Galavant, Rogue), Sarayu Blue (The Real O’Neals, Monday Mornings) és Tori Anderson (Open Heart, LA Complex).

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2016. ősze. Kedd, 21 órakor. – A The Flash 3. évadja vezeti fel.

Kanyecc szerint: A Jane the Virgin és az Crazy Ex-Girlfriend érkezése után abszolút hiszek a túlélésében, hiszen a The CW a fantasy/szuperhősös éra mellett a romantikusra alapozza a műsorkínálatának másik felét – miután kikukázta az America’s Next Top Model-t. Tulajdonképpen ezzel a kettővel akarja megfogni a fiatalokat. Fene nagyneveket nem sorakoztat fel a sorozat, mégis hiszek a túlélésében, mert abszolút szimpatikus az első promóciós képek alapján a duó. Könnyedén az ősz egyik befutottja lehet a csatornánál.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #NoTomorrow


free web stats