The CW újoncok (2): Frequency

 
Beküldte: Kanyecc 2016 June 8, 19:15-kor a(z) Upfronts 2016: The CW témába.

Frequency

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Lin Pictures · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Jeremy Carver (Supernatural, Being Human).

Rendezők: N/a

Producerek: Dan Lin (Forever), Jennifer Gwartz (Forever, Party Down, Cupid) és John Rickard, Toby Emmerich (Rush Hour).

Történet: a 2000-es azonos című – James Caviezel és Dennis Quaid duóval alakított – mozifilm szolgált alapjául. A sztori középpontjában: egy nyomozónő áll, aki rájön, hogy egy régi rádión keresztül képes kommunikálni a 20 éve elhunyt édesapjával, aki szintén szakmabéli volt. Figyelmezteti, hogy beépülésével lelepleződik, így sikerül a meggyilkosságát megakadályoznia, azonban ez nem várt következményeket eredményez a jelenben. A cél, hogy az apja megmentésével a legkevesebb változásokat produkálják.

Szereplők: Anthony Ruivivar (Banshee, Southland), Daniel Bonjour, Devin Kelley (Resurrection, Covert Affairs, The Chicago Code), Lenny Jacobson (Big Time in Hollywood FL, Nurse Jackie), Mekhi Phifer (ER, Torchwood, Lie to Me), Peyton List (Blood & Oil, The Tomorrow People, Mad Men) és Riley Smith (Nashville, The Messengers, 90210, Drive).

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2016. ősze. Szerda, 21 óra – Az Arrow 5. évadja fogja felvezetni.

Kanyecc szerint: Időutazós ötlet, kicsit másképpen. Úgy, ahogy kevésbé tapasztalhatta a néző. Dereng valami a mozifilmről, talán még láttam is. Ez is beleillik a csatorna portfóliójába. Egy valami viszont nem tiszta a szinopszisból, ha megmenti az apját, akkor miért a rádión keresztül kommunikálnak a folytatásban? – vagy csak rosszul értelmeztem? Mindenesetre az ötlet rengeteg lehetőséget rejt magában, illetve ötletes csavarokat.

Tess szerint: N/a

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | | Instagram | Hashtag: #Frequency


free web stats