Finálézápor volt Magyarországon

 
Beküldte: Kanyecc 2016 June 6, 17:49-kor a(z) Magyar hírek témába.

Május 29-én az RTL Klub búcsúztatta a Farm 1. évadját 2. évadját.
Június 3-án a DunaTV zárta a Virtuózok 2. évadját.
Június 4-én kihirdették a Tv2-nél a Kismenők 1. szériájának befutottját.
Június 5-én zárult a Tv2-n A Nagy Duett 4. etapja.
Június 5-én került sor a Magyarország, szereplek! 1. etapjának döntőjére.

Nyilván nem csak az amerikai tévéknél van szezonfinálé, valamint idényzárás, hanem a magyar csatornáknál is. Az már csak külön poén, hogy minderre az elmúlt 2 hétben került sor, legalább így nem restelltem billentyűt ragadni, és egy cikkre feláldozni – az amúgy is roppant kevés – szabadidőmet.

Kezdjük szépen sorjában. Az RTL Klub leadta a Farm 1. évadját, ami valójában a 2. etap, hiszen nagyon régen, amire talán senki se emlékszik, még már volt egy etap, talán a Viasat-családnál. Mindegy, az országos adó sajátjának kezeli a Való Világ csoró edition-jét, ami szíve joga. Május végén zárult tehát a valóságshow, melynek nyertese: Farm Gábor nyert meg. Második helyen Gergp, míg harmadikon: Cinti végzett.

A kereskedelmi tévé is búcsúztatta klasszikus zenei tehetségkutatóját, amiből 2016-ban szintúgy kimaradtam, mint az előző esztendőben. Idén Kökény Tamás lett az év Virtuóza.

Zárult a Tv2 fiatalokra építő tehetségkutatója, ahol Szabó Bence énektudásával kápráztatta el a zsűrit és lett ezzel a Kismenők 1. szériájának nyertese. Szintén kimaradt az életemből a produkció.

Tegnap fejeződött be A Nagy Duett 4. etapja. Nah, ez már az a nagyszabású showműsor volt, amit heti rendszerességgel nyomon követtem. Mind a műsorvezetők, mind a zsűritagok, mind a mesterek és tanítványok belopták magukat a szívembe. Ismét egy emlékezetes évadot tudhatunk magunk mögött, elég csak Norbira vagy Kukira gondolnunk. Végül Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia futott be nyertesnek a közösség körében. Jegyzem meg, teljesen megérdemelték. Még ha a Tv2 el is bundázta saját műsorvezetőjére a szériát, akkor sincs okunk a pufogásra, mert Peti olyanokat énekelt, amiktől a hajam letettem – jó értelemben!

És végezetül, a Comedy Central feltörekvő stand-up-osaira épülő műsorról se feledkezzünk el, ami szintén tegnap búcsúzott. A zsűri – Litkai Gergely, Felméri Péter és Kőhalmi ZoltánZabolai Margit Esztert hozta ki nyertesként, míg a közönség Szabó Balázs Mátét.

Ennyi a reality blokk magyar vonatkoztatásban 2016 első félévében. Találkozunk ősszel. A nyertesekről azért egy fotót bedobtam a tovább mögé.

Virtuózok nyertese:

virtuoz-2016-gyoztes

Farm nyertese:

Farm-finale-nyertes-rtlklub

Kismenők nyertese:

kismenok-tv2-nyertes

A Nagy Duett nyertes párosa:

nagyduett-negyedik-evad-tv2-nyertese

Magyarország, szereplek! nyertesei:

Zabolai_Margit_Eszter&Szabo_Balazs_Mate


free web stats