Az első Westworld-előzetes

 
Beküldte: Kanyecc 2016 June 28, 18:51-kor a(z) videó témába.

Nyilván ne feledkezzünk el a legeslegelsőről sem, ami mindössze 5 másodperces volt, de ne ragadjunk le a részleteknél. Megérkezett az ősz egyik legvárósabb sci-fi sorozatának ajánlója; az, amit nem a Syfy vagy más kisebb kábeles adó, hanem egy prémium adó, az HBO követ el. Ez azért fontos számunkra, mert végre irányt mutathatnak a minőségi sci-finek, amiből valljunk be: manapság alig-alig van egy-egy, de még annyi sem.

John Nolan, a Person of Interest készítője már többünknél bizonyított talpra esettségével. Lisa Joy-val karöltve viszik a projektet, melybe besegít számos nívós név producerként jelent lesz, mint pl.: J.J. Abrams vagy Bryan Burk. A sztori nagyon elborult, pontosan ez teszi olyan vonzóvá. A történet középpontjában: Westword nevű jövőbeli kalandpark játszódik, ahol az emberek emberszerű androidokon élhetik ki legsötétebb vágyaikat. De mi lesz akkor, ha utóbbiak változtatni akarnak mindezen?

A szereplőgárda roppant népes, így csak felsorolva mutatnám. Helyet kap benne: Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth és Clifton Collins.

Mutatnám az első komoly ajánlót. Nézzük csak…free web stats