Plakátba zárva: MacGyver

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 13, 13:00-kor a(z) 2016/17 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

Sorra jönnek ki az újonc előzeteseket és plakátok, hiszen közeleg az ősz. Még cirka két és fél hónapot kell kivárnunk, hogy elrajtoljon a 2016/17-es idény. A CBS péntekére egy meglepetés berendelés került, a MacGyver rebootja, ami cseppet se nézett könnyű időszak elé. Úgy kapott zöld utat, hogy a pilotjánál újraforgatást rendeltek el, lecserélték a készítőgárda jelentősebbik részét – újként jött pl.: Peter M. Lenkov –, sőt a szereplőknél is indítottak re-castingot.

Csak emlékeztetőül. Eredetileg készítők között szerepelt: Brett Mahoney, David Von Ancken, Lee David Zlotoff és Paul Downs Colaizzo. Nos, velük már ne számoljatok. Előbbi kettő közül előbb az írója, utóbbi a rendezője volt. Helyükre érkezett Peter és James Wan. A szereplők közül Addison Timlin, Johua Boone és Michelle Krusiec se kellett, viszont George Eads, Justin Hires és Lucas Till trióval már maradt – utóbbi lesz MacGyver.

Így állunk most. A napokban startolt el a forgatása a pilotnak. A CBS készített is hozzá egy behind the screens videót, illetve a marketing osztály a közelgő Comic Con-ra – ahol jelen lesznek panellel – egy jópofa is back posztert.

MacGyver_FULL

(A tovább mögött még egy kulisszás videó.)free web stats