Plakátba zárva: 24: Legacy

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 16, 18:14-kor a(z) 2016/17 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

A Fox belekezdett a 2016/17-es idényének reklámozásába. Ritkán fordul, hogy több – csak – midseasonben érkező sorozatához ennyire korán ad ki posztert. Délelőtt láthattátok a Prison Break-ét, most pedig a 24: Legacy-é van terítéken. (A sort a Bones-szal tudnám folytatni!)

Megállva kicsit a 24: Legacy-nál… Mit szóltok a szlogenhez? – kérdem diplomatikusan, hiszen ez a széria már új hőssel fut, nem Jack Bauer-rel. Igazából azt kell csak helyre tennünk magunkban, hogy a 24-szériákat az akcióhoz vagy Kiefer Sutherland-hez társítottuk-e jobban?! Ha előbbihez, akkor nyert ügyünk van, ha utóbbihoz, akkor viszont át kell állnunk. Szerintem egyszerű lesz, legalábbis a nemrég netre került ajánlója alapján abszolút tudja azt a tempót szállítani Manny Coto és Evan Katz, amiért annak idején beleszerettünk. Szimpatikus a főszereplő, pörgös fejvadászatra számíthatunk – hiszen minden azzal kezdődött, hogy főhősünk Jemenben megölt egy terroristavezetőt, amit egyesek sérelmeznek.

Megkapja a SuperBowl felvezetését, szóval kimagasló évadnyitó mutatókra lehet számítani; aztán hétfőre pakolják, ahol a Gotham őszi szlotjában kell érvényesülnie, az APB mögött. 12 részes szezonnal számolhatunk, húzzuk csak be rá az event jelleget.

(És a végére egy megjegyzés: nem régi hír, miszerint Howard Gordon megerősítette, hogy Kiefer Sutherland, mint Jack Baur nincs tervbe véve a Legacy-évadnál. Tehát ne várjuk a visszatérését, alapvetően ő most az ABC-nél a Designated Survivor-ben ténykedik.)

New day. New hero.

24Legacy-poster


free web stats