Plakátba zárva: A S.H.I.E.L.D. ügynökei – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 August 2, 17:55-kor a(z) hazai marketing témába.

Itthon száműzött sorsra kerültek a szuperhősös koncepciók. (Értsd: egyik sem országoson fut!) Anno az RTL Klub-on startolt az Arrow, majd átvette a Cool – nézettségi okokból kifolyólag. A testvérsorozatára, a The Flash-re a Viasat3 csapott le, ami majdnem szintre hozta már a nézőit az amerikai premierre. Most jöhet a vérfrissítés, mind a DC, mind a Marvel-vonalon. Aki követ minket Facebook-on láthatta a Supergirl-ös plakátot, amit tegnap posztoltunk (ide is kikerül!), hiszen augusztus 16-án duplázva kapjuk a leányzó részeit.

Lesz más is. Augusztus 22-től a Marvel’s Agents of SHIELD 3. évadja is elstartol. Ez volt terítéken a 2015/16-os tévés idényben, tehát egy etapnyi lemaradásunk van az amerikaiakhoz képest. A széria különlegessége, hogy sikerült magára találnia, és több helyen is azt olvasni, hogy az első két évadját simán felülmúlták. Ilyen kritikával pedig minimum megérdemel egy második esélyt azoknál is, akik útközben kiszálltak az elégedetlenség miatt. A végére pedig a slusszpoén, hogy két napra rá jön a Carter ügynök, azaz a testvérsorozat, a Marvel’s Agent Carter. Azt se hagyjátok ki, de még addig úgy is lesz cikk írva.

Mellesleg a Viasat3 nyomatja a #superpower hashtag-et. Szerintem rajtuk kívül egy csatorna se annyira intelligens, hogy hasonló ötletes reklámhoz nyúljon. Innen is jár a pacsi a külföldi mentalítás elcsenéséhez.

“Emberfeletti hősök, embertelen küzdelmek.”

1185x1750_MAOS_Viasat3_nezokep


free web stats