Kábelnézettség + Esti hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 15, 19:53-kor a(z) casting,Hírek,Nézettség témába.

Kábelnézettség:

 • Volna néhány kábelnézettségünk. Elsőként a Mad Men szeretném kiemelni a sorból, aki vasárnapi epizódjával – 2×03-assal – 1.255 milliós nézettséget hozott össze. Úgy tűnik stagnált a mérce, nem fog tovább esni. Akárhogy nézzük, ez odaveri a vasárnapi CW-s ismétléseket. Ratingje össznézők körében: 0.8/1, míg célközönségnél: 0.5/1 volt.
 • Az MTV Network American Mall kétórás showjára mindössze 436 ezren voltak kíváncsiak, ami nem nagy eresztés, amit a ratingjei is megmutatnak: 0.4/1, míg célközönségnél: 0.1/0 volt. Szánalmasan alacsony, de hát olimpia van.
 • A Weeds 4×09-es részére 853 ezren voltak kíváncsiak. A 28 pernyi tömörgyönyör szintén alacsony ratinget produkált. Mind összességében, mind célközönség körében: 0.5/1-et. Lesz ez még jobb, majd finálékor.
 • A The Secret Life of the American Teenager múlt heti – 1×06-os – részére 4.092 millióan voltak kíváncsiak, ami még mindig rettentően magas számnak bizonyul. Érdekes, mennyi rajongója van a sorozatnak, amikor sokan elvetik az egész koncepciót. Sőt még érdekesebb, hogy pont én írom, aki szintén beleszeretett. (1×03 kritika hamarosan jön.)
 • Találjátok ki, melyik reklám lett legtöbbször leadva az USA-ban a különböző országos csatornákon a legtöbbször 2008 januárja és júniusa között, és hányszor? (…) Számomra nem lenne nagy kérdés, hiszen kimondottan nagy Coca Cola ivófan vagyok. 2990-szer helyeződött a reklámszünetekbe képernyőre!

Hírmorzsák:

 • Újra összeáll a Dallas stábja. Na nem kell semmi remake-re gondolni (…) Az kéne még csak! (…) Inkább a harmincadik születésnapra, hiszen 1978-ban debütált a sorozat. Nem most volt. Ennek örömére gyűlnek össze a nagyok novemberben, South Folk Ranchen. Persze, aki akar elmehet 100-1000 dollár fejében. (Az egészet tessék úgy elképzelni, mint egy foci meccset. Keveset fizetsz: szar helyen leszel, de ott!)
 • A THE CW elkurta. Akarom mondani félre kurva. Vagy valami hasonló. Össz-vissz arról volna szó, hogy az ANTM 11. évadban helyet kap egy transznemű model jelölt, aminek hírét kiszellőztette és most a világ szeme rajta! Lehet fogadni ki fog elsőként kiesni?! Nagy esélye van rá ezek után. Balfaszok!
 • Sigourney Weaver – anyám borogass – vendégszerepelni fog az Eli Stone második évadjában. Miért pont őt kellett becastingolniuk a készítőknek? Hamarosan folytatni fogom a sorozat kritikáját. Egyelőre annyit, hogy nagyon a szívemhez férkőzött.
 • Yari Martinez helyett Madchen Amick fogja játszani a My Own Worst Enemy című sorozatban Christian feleségét. (Az újonc nagy kedvencem. Várom a premierjét, mint állat.)
 • Adhir Kalyan (Aliens in America) csatlakozott a CBS-es Rules of Engagement szerepgárdájához. Mint visszatérő karaktert fogjuk viszont látni, aki David Spade új segédjét fogja játszani. (Hoppácska, bennem az volt, hogy törölték utóbbit.)
 • Heather Tom ott lesz az Ugly Betty folytatásában, ahol minimum három epizódban meg fog fordulni.
 • A Nielsen nézettséggel foglalkozó cég blogot indított, ahol nyomon követhetjük az egyes sorozatok, napik, csatorna viszonylatok számait, ratingjeit. Nagyon hasznos oldal, használni fogjuk a továbbiakban, hiszen található rajta a sok elhanyagolható szövegelés mellett hasznos számadatok. (Innen érkezett a jelzés.)
 • Véget ért a My Life on the D-List című reality idei szezonja a BRAVO műsorán. Ha valakit érdekel egy cikk róla, akkor látogasson el erre az oldalra.
 • A JastJared sem maradhatott ki a sorból. Tegnap ők is közölték a Prison Break első hivatalos negyedik évados képeket, melynek folytatása hamarosan érkezik hozzánk. Kis türelmet, de nem akarjuk elkapkodni.
 • Merész hírt olvashatunk Ausuello blogján, amin arra hívja fel a rajongók, sorozatfüggők figyelmét, hogy a Lifetime kirúgta az Army Wives egyik készítőjét, Katherine Fugate-t. Hoppácska. Ez azért számít borzasztóan rossz hírnek, mert kb. ezzel a sorozattal kúsztatják fel magukat a heti kábel 20-ba. Ezek szerint a folytatást elfelejthetjük?
 • Angela Bassett és Courtney B. Vance szerepelni fog a Vészhelyzet utolsó évadjában.
 • Lehet olvasni meglepő híreket különböző rajongói oldalakon is. Ed Bernero neve felmerült a Hawauu Five-O remake-e mellett még a Washington Field című új pilotterv kapcsán. A sorozat középpontjában egy elitosztag lenne, akik segítenek az USA különböző területen a rászorulókra. Az egészet tessék elképzelni úgy, mint egy The A-Team 2.0-át, legalábbis ebből az idézetéből ez jön le: „It’s almost like ‘The A-Team,’ but it’s real.
 • Az A&E mint ha kedvet kapott volna a The Cleaner sikere után. Most egy keményebb drámának adott zöldutat, mely a Saints & Sinners címet hordozza. A középpontjában egy keresztény motoros banda, akik nem éppen isten útjain járnak.

free web stats