Do not Disturb – 1.00 – Unaired pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 16, 16:02-kor a(z) 2008/09 sorozatai,Do Not Disturb,Pilot témába.

Itt az ideje rávetnem magam a kiszivárgott unaired pilotokra. Nagy meglepetésre a 2008/09-esekkel tess jobban áll, viszont itt a hétvége, a kevesebb hír és a több darálásra alkalmas idő. Beiktatunk néhányat!

Ma nem volt sok kedvem belekezdeni mondjuk egy Fringe-be, mert valahogy nem akartam 42 pernyi izgalmat magamnak. Tény, kivégeztem az összes 2007/08-es szitkom piltotot, ami odakinn ment országoson. Ennek ellenére még sem az volt bennem, hogy folytassam az egyiket. (A legjobban a Miss/Guided nőtt a szívemhez.) Inkább belekezdtem a Do Not Disturb-ba, mert erre kíváncsi voltam. A FOX idén sem marad újonc szitkom nélkül. Ez az a műfaj, ami a legjobban halálra van ítélve náluk. Tisztelet a kivételnek, mint például a ’Til Death-nek. (Ez az a sorozat, ami valahogy mindig megússza a törlést egy frankó felvezetéssel.) Tavalyi év nagy csalódása számomra a Back To You volt. Az elmúlt hetekben darálgatom, de megint elfelejtődött. Talán így a legjobb, hiszen a DnD sokkal jobb nála.


Mielőtt bármibe belemélyednénk, nézzük meg az alapsztorit. Mint mondta tess, ez az a műfaj, aminél minimálisan ér valamit, hiszen a poén a lényeg. (…) Háát ezen tudnék vele órákat vitatkozni, hiszen ott a The Office, ami minden szabályt áthág, földbe döngölt, no de térjünk vissza a DnD-re. Középpontjában egy hotel és annak apraja-falva. Kb. ennyi. Mintha egy Gilmore Girls szállodát kapnánk, csak jóval alacsonyabb színvonalban, ahol megfordul mindenki és ezt lehet szó szerint érteni.

Sok remek színészt sikerült bele összecastingolni. Jerry O’Connell ittléte kicsit meghökkentett az Upfront alkalmával. Ugye előtte a Carpoolers-ben tevékenykedett, azonban az ABC nem rendelte be a folytatást. A műfaj maradt, csak a szitu változott. Ha választanom kellene a két sorozat között, akkor maradok ennél. Sokkal jobbat alakít. Jól áll neki a manager stílus, hiszen a hotel körében ez a melója. (Egy vénszivar a fejes.) A másik kiváló casting a The Class-os Jesse Tyler Ferguson volt. Szintén imádni való. Ő játssza a hotel meleg munkatársát, aki mindenre gerjed azon nyomban, ami hosszú és kemény. – Ennek örömére olyan dumákat tud levágni, hogy a hasunk bele sajdul. A harmadik legjobb választás Niecy Nash. Szintén nagydumás. Ha kinyitja a száját, tuti örült jó beszólás hagyja el a száját. A fekák már csak tudják, mitől döglik a légy.

Teljesen kellemeset csalódtam benne. Az unaired pilot alapján számomra bejön. Sőt nézni fogom, mert kimondottan szitkom sucker vagyok. Az már csak egy másik kérdés, mennyire állja meg a helyét a nagyok között. A szerdai blokk nem éppen a legjobb. Ellenfelei között ott van a Private Practice, a Deal or no Deal és a Criminal Minds, amik ellen tutira nem tud labdába rúgni. Első menetben még megkapja a Beverly Hills remake ismétlést, majd később a Stylista-et a CW-től. Ellenük lesz esélye. A felvezetését egy ’Til Death-nél jobban megalapoztam volna, hiszen mint említettem: Nagy mákja volt az elmúlt idényekben. Helyzete továbbá még azért kilátástalan, mivel a FOX-on ez a műfaj halálozik el a leghamarabb. Ez az a csatorna, ami nem éppen a kegyes szívéről híres.

This entry has a rating of 3.5

free web stats