USA DVD premier: 2008-07-29 (31. hét)

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 17, 12:15-kor a(z) DVD témába.

Kicsit megint elhalogattuk a kinti DVD-megjelenéseket, de a következő napokban pótolni fogjuk őket. Előre elnézéseteket kérném lustaságunk/lustaságom miatt. – pszt. Nézzük meg mi történt július utolsó hetében. Ugye ekkor volt a Comic Con 2008, azaz előtte való hétvégén, de annyiból lényeges, hogy ekkor került megjelenésre többek között a Stargate Continuum.

A sort, persze nem vele kezdenénk meg, hanem a kevésbé nagy népszerűségnek örvendő Girlfriends-szel, melynek negyedik évadja jött ki sima borításban. A 24-epizód három lemezen látta meg a napvilágot, extrákról nem tudunk, viszont nem hinném, hogy nagy rajongótáborral rendelkezne idehaza. Az ismertek közé tartozik a Law & Order: Special Victims Unit hetedik évadja. 22-epizód 5 lemezen. Érdekesség vele kapcsolatban annyi volna, hogy remekül tartják a szintet, hiszen egy évadnyi lemaradásuk van, amit jövő tavaszra felhozhatnak. Hiába, a Universal odafigyel a sorozataira. Nem lehet panaszunk a Starz-ra sem, hiszen részükről megérkezett a Masters of Horror második évadja limitált díszdobozos borításban. Nagyon pofásra sikerült, szerintem nem egyszer volt róla szól. Végül következzen a Stargate Continuum, ami sima mezei-, valamint Blu-ray formában már kapható. Újra tervezték a borítóját, de megérte, hiszen szintén pofás lett.

A sor koránt sem ért véget. Megérkezett az Avatar: The Last Airbender harmadik évadjának utolsó előtti válogatása (borító). Ezt tessék úgy elképzelni, hogy egy-egy évad öt válogatáslemezként, valamint a végén komplett évadpakk formájában jelenik meg! Azaz duplikáció lép fel, különbség mindössze a borításban – Nickelodeon logika. Hát annyi szent: én nem fogom megvenni, mert a vinyóm ott ficeg mindhárom idénye, várjuk a folytatást. A Baldwin Hills sem kerülhette el sorsát (borító). Pont a napokban ért véget a második évadja. 10-epizód x (???) lemezen. Megjelent a Beverly Hills 90210 (borító), természetesen az eredeti, ötödik évadja, valamint a The Hills harmadik évadja (borító). Utóbbi információink szerint, hamarosan megérkezik a magyar Vivára a Laguna Beach mellé.

És végül következzenek azok, akikre nem pazaroljuk a szót, csak maximum egy megemlítésre! Ők a következők: a Bobby G: Adventure Capitalist első évadja (borító), a Centennial minisorozat (borító), a Dark Shadows 5. válogatása (borító), a Freakazoid! első évadja (borító), a Human Body, a Parking Wars első évados válogatása (borító)!, a Phineas and Ferb – The Fast And The Phineas (borítás), a The Princes of Malibu komplett sorozatban (borító). Valamint a Robin of Sherwood komplett sorozat formájában (borító), a Space Angel első kiadása (borító), a Tiny Toon Adventures első évad első válogatása (borító), a Witchblade komplett sorozat formájában (borító) és a Wizards of Waverly Place – Wizard School (borító).


free web stats