Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2016 October 27, 18:16-kor a(z) Hírek témába.

 • Novemberben folytatódik a Spektrum műsorán a Brutális fizika a 2. évaddal.
 • A CTV bekérte a Saving Hope 5. évadját – illetve ezzel párhuzamosan el is kaszálta, nem kér többet belőle. 18 epizódot kapunk utolsó körben, amit 2017 közepe felé helye a csatorna képernyőre.
 • Andy Serkis közreműködésével, illetve Erin Karpluk és Tahmoh Penikett szereplésével bekértek egy websorozatot The Riftworld Chronicles címmel. Az Imaginarius Studios végezné a gyártását. A 8 részes sztori középpontjában: egy bizonyos Alar, aki dimenziók között utazik, ám egyik utazása során a Földre kerül, ahonnan nem tud elmenni. Jonathan Williams lesz a felelős a rendezésért. A forgatásnak Torontó szolgáltat helyszínt.
 • Stana Katic főszereplésével készít sorozatot az AXN, ami az Absentia címet hordozza. A krimi thriller középpontjában egy FBI-os nő lesz, aki egy bostoni sorozatgyilkos nyomába ered, ám egyszer csak eltűnik. Mindenki azt hiszi meghalt, ám 6 évvel később egy kunyhóban találnak rá, 6 évnyi emlék kimaradással. Azóta férje újraházasodott, gyermekeit más neveli, illetve egy újabb sorozatgyilkosság csapja fel a fejét a városban. 2017-re tehet a világpremierje. Matt Cirulnick és Gaia Viola lesz a felelős a szkriptért.
 • Már közel jár ahhoz a Fox, hogy zöld utat adhasson a The X-Files 11. évadjának. A végső döntés heteken belül megszülethet. Egyes pletyka források szerint 8-10 epizódos lehet a következő etap, de inkább a 10 részt emlegetik legtöbb helyen.
 • A TVLand-es Teachers-nek a briteknél a Comedy Central szolgáltat otthont.
 • Patti LuPone vendégszereplője lesz a Crazy Ex-Girlfriend-nek.
 • Michael Nyqvist, Nazanion Boniadi és Nicholas Pinnock főszereplőként csatlakozott a Starz-féle Counterpart című ötletbe. Justin Marks írásával, és Morten Tyldum rendezésével futna a projekt, aminek J.K. Simmons lesz a főszereplője. Kém thrillert képzeljünk el, melyben egy alacsonyabb beosztásban dolgozó ENSZ-ügynök felfedezi, hogy munkáltatója egy átjárót őriz egy párhuzamos világba. Természetesen főhősünkből kettőt kapunk, ugyanis az alternatív énjét is Simmons formálja meg, s ezáltal több témakört végigjárhatnak az írók, ami filozófiai kérdéseket vet fel.
 • Allison Scagliotti vendégszereplője lesz a The Vampire Diaries 8×02-es részének.
 • A BBC Three berendelte sorozatnak a Sexy Murder című szatirikus krimi paródiát. A 6 részes ötlet a Making a Muderer, a The Jinx és a Serial című produkciókat veszi alapul, és figurázza ki az ott láthatókat. Készítők sorában: Céin McGillicuddy, Andy Kinnear & Céin McGillicuddy.
 • Matthew Weiner, a Mad Men egykori készítőjének új ötletéért az Amazon fizette a legtöbbet, 70 millió dollárt, így náluk landolt a projekt, amiről vajnyi keveset lehet tudni. Azt viszont igen, hogy 8 részt kapunk, illetve 6 csatorna szállt ringbe, hogy megkaparintsa a The Weinstein Company legújabb produkcióját.
 • 2017. január 1-jén debütál a Sherlock 4. évada.
 • Bryan Fuller távozott a Star Trek: Discovery showrunner-i pozíciójából. Az oka, mivel több sorozatot visz, nincs mindenre ideje. Helyére: Aaron Harberts és Gretchen Berg kerül. A produkcióból egyébként nem száll ki.
 • Jim Howick, Samuel Anderson és Mary McCormack csatlakozott a Channel 4-féle Loaded című ötletbe. Az alapjául az izraeli Mesudarim című sorozat szolgál. 8 részt kértek belőle, az első 3 részét Ian Fitzgibbon rendezi. További szereplők között: Nick  Helm és Mary McCormack. A története: 4 jóbarátról szól, akik eladják videójátékos cégüket és multimilliomossá válnak ezzel. A szkriptért: Jon Brown a felelős. (Az eredeti ötlet 2007-ben debütált, két évadot élt.)
 • John Glenn és Justin Lin duótól az NBC bekért egy put pilotot Evidence Room címmel. Bűnügyi dráma lehet, ami a rendőrség azon helységére fókuszál, ami a lefoglalt bizonyítékok tárolására van fenntartva. Lényegében: a bizonyítékok szolgáltatnák a mozgató rugóját a heti sztoriknak.
 • Julia Gerner főszereplője lesz a Netflix-es Ozark című sorozatnak.
 • Sadiq Khan (The Mayor Of London), Harry Enfield, Niky Wardley, Ricky Grover, Lynda Baron és Baroness Warsi vendégeskedni fog a Citizen Khan 5. évadjában.
 • Live+7-es adatokból szeretnék némi érdekességet mutatni az arra kíváncsiaknak. A negyedik sorozatos héten (október 17-23) a 18-49 éves nézők körében a legnagyobb növekedést: a The Big Bang Theory hozta 2.0-val, majd a Designated Survivor és a This is Us követte 1.9-cel. (Ekkora demóval nőtt az alap demója.) A teljes lakosságnál is ugyanez a három sorozat végzet a TOP3-ban, csak ott a Designated Survivor nyert 6.899 milliónyi plusszal, majd a TBBT követte 5.279 millióval és a This is Us 4.945 millióval.
 • Alan Metoski vendégszereplője lesz a The Exorcist 1×08-nak.

free web stats